CAPACITATEA de a o lua de la capăt, indiferent de vârstă, provoacă ADMIRAŢIE!

Admir, pur şi simplu, oamenii capabili să o ia de la capăt, indiferent de vârstă!

Sora mea are 30 de ani.

Şi iată, a avut putere să o ia de la capăt. Pleacă de pe locuşorul încălzit, pe care a stat 8 ani şi începe totul din nou…Vă spun sincer, nu îmi fac griji deloc, pentru că dintre toţi membrii familiei am încredere cel mai mult în ea.

Îmi plac oamenii capabili să o ia de la capăt, necăutând la vârstă. Ieşirea în largul oceanului şi părăsirea zonei de comfort li se dă mai greu adulţilor decât copiilor. Dacă încă sunteţi capabili de aceasta, înseamnă că în suflet aţi rămas un copil, deşi, în realitate aveţi o vârstă onorabilă.

Sunt fericită că sunt înconjurată de asemenea oameni.  

Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă familiei şi după 25 de ani s-a întors la pasiunea sa – muzica. Şi ce fericire este să o urmăresc şi , chiar uneori, să-i ascult pe discipolii ei şi să constat progresul lor, cum devin muzicieni adevăraţi.

Bunicul meu, la vârsta de 65 de ani, a devenit frizer pentru câini. Ei tot au nevoie de tunsoare, închipuiţi-vă! Acum bunicul a învăţat să tundă câinii de rasă pudel.

E atât de important să nu stagnezi, să nu rămâi la ceea ce ai învăţat, ci să înveţi ceva nou, să te dezvolţi, până ajungi să te regăseşti, să -ţi afli ceea ce al tău. 

Vă rog, susţineţi-vă pe această cale şi susţineţi-i pe cei dragi!

Important e să vă apucaţi de lucru, de chestiune, mai departe – drumul, ca un şofer vă spun, vă va conduce singur.

P.S. Sunt fericită că , absolvind Facultatea de Psihologie, mi-am pus diploma în cutia de pantofi, la mezanin şi am mers pe alt drum. Şi dacă va fi nevoie să fac un pas care deviază de la drumul programat, îl voi face. În cutia de pantofi de la mezanin mai este loc.

Serviciul dvs trebuie să fie în aşa fel, încât trezindu-vă noaptea din somn şi bucurându-vă de insomnie, să faceţi lucrul dvs cu zâmbetul pe buze şi cu tragere de inimă.

Această noapte eu nu am dormit-o şi sunt foarte bucuroasă.

Tatiana Karliuka

Dacă ţi-a plăcut, împarte prietenilor tăi!

Sursa

 

error: Content is protected !!