Ca să arăți tânără la orice vârstă: 7 sfaturi de îngrijire, de rezultatul cărora vei rămâne încântată!

Tinerețea ta depinde de două lucruri: de felul în care te simți și de aspectul tău. Și una și alta pot fi readuse la normal destul de ușor, iar noi îți vom spune cum să o faci!

Exfoliere în condiții casnice

Pentru a asigura pielii catifelare și o circulație sănătoasă a sângelui în capilare, practică masajul cu ajutorul unui exfoliant pregătit acasă: amestecă 2 linguri de ulei de migdale cu 1 lingură de fulgi de ovăz. Exfoliază pielea de pe întregul corp, începând de la glezne, apoi clătește cu apă curată.

Evită deshidratarea

Bea aproximativ 2 litri de apă pe zi. De asemenea, această cantitate include cafeaua, ceaiul și băuturile răcoritoare (cu moderație), la fel ca și apa simplă.

Respiră mai ușor

Fă pauze pentru a te distrage și pentru a fi singură cu tine însăți. Meditația, chiar și una cât de scurtă, îți reduce nivelul de stres și restabilește forțele. Nu există nimic complicat sau supranatural în asta: pentru început, stai întinsă pe spate, concentrându-te pe respirația ta.

Adaugă strălucire

Machiajul mat și exagerat îmbătrânește de obicei fața. În același timp, se crede că nici strălucirea excesivă nu înfrumusețează pielea. Cum să îți împrospătezi fața cu o strălucire ușoară? Folosește șervețele matifiante numai pentru zona T în loc de machiaj sau un strat subțire de pudră luminoasă.

Zâmbet luminos

Dinții albi te fac să arăți mai tânără și invers – chiar și un singur dinte mai întunecat distruge farmecul zâmbetului și te îmbătrânește. Vizitează în mod regulat stomatologul și albește-ți dinții atât de des cât îți poți permite.

Subliniază conturul feței

Subliniază conturul feței cu ajutorul autobronzantului de-a lungul maxilarului, pornind de la ureche. Aplică fard de obraz, desenând o linie de la bărbie până la gât. Atinge cu pensula sub vârful nasului pentru a îl ridica puțin vizual – aceasta te face să arăți mai tânără. Și pomeții – trage obrajii și accentuează zonele care ies în evidență.

Ai grijă de zona decolteului

Adoptă obiceiul de a-ți îngriji gâtul și pielea din zona decolteului cu aceleași mijloace ca și pentru față: de la exfoliant până la protecție solară.