Bijuterii unice executate în stilul Shibori – tehnica cu o vechime de sute de ani!

Piața de bijuterii realizate manual ne încântă întotdeauna cu varietate și noutăți neobișnuite. Acum au devenit foarte căutate bijuteriile confecționate după tehnica japoneză Shibori. Trebuie să recunoaștem, acestea sunt pur și simplu uimitoare.

Shibori este o tehnică de vopsire a țesăturilor care își are originea în Japonia, unde este folosită încă din secolul al VIII-lea. Înainte de a fi vopsită, țesătura este pliată, legată sau răsucită. În acest mod, mătasea capătă nuanțe diferite și desene neobișnuite. Orice țesătură se vopsește exclusiv manual, imprimeul devenind absolut unic. Așa apare panglica shibori, iar crearea a două modele identice este aproape imposibilă.

Panglica obținută este materialul de bază care servește pentru creație. Maeștrii creează bijuterii uimitoare din ea, adăugând mărgele, pietre și alte elemente pline de culoare. Fie că este vorba de un colier, cercei sau brățară, fiecare astfel de bijuterie este unică. Iată câteva dintre cele mai reușite lucrări de acest gen!

1.O lucrare de excepție

2.Note de gingășie

3.Ce combinație interesantă de culori! 

4.Foarte gingaș și natural

5.Câte detalii, dar nimic nu pare în exces

6.Accesoriul care va conferi un farmec aparte ținutei tale.

7.Câtă profunzime în aceste nuanțe

8.O bijuterie irepetabilă

9.Cele mai cuceritoare culori

10.Câte elemente combinate perfect! 

11.Muncă iscusită

12.Un design de-a dreptul original! 

13.O bijuterie cu personalitate.

14.Nu fiecare femeie ar avea curajul să-i poarte.

15.Alegerea perfectă pentru o mireasă deosebită! 

Niște bijuterii magice, nu-i așa? Sunt atât de gingașe, neobișnuite și pur și simplu fermecătoare. Cu un astfel de accesoriu, ținutele tale vor prinde culoare, eleganță și grație.