Beneficiile ULUITOARE ale îmbrățișării! Află de ce trebuie să îți îmbățișezi aproapele cât mai des!

Îmbrățișarea este un medicament universal. Ea vindecă. În timpul îmbrățișării, se eliberează oxitocina, hormonul iubirii. Datorită îmbrățișării se reduce tensiunea arteriala, având astfel un efect benefic asupra inimii și prevenind instalarea anumitor boli ale inimii. Îmbrățișarea este un mic gest banal, care poate face minuni mari.

Distanța dintre oameni și inimi se micșorează considerabil întimpul unei îmbrățișări autentice. Acordă o îmbrățișare dacă cel de lângă tine are nevoie de ea. O modalitate de a îmbogăți comunicarea, de a însenina cea mai întunecată zi și chiar de a îndulci o zi bună se face prin îmbrățișare.

Când ne îmbrățișăm, inimile se unesc și știm că nu suntem ființe separate. O îmbrățișare conștientă poartă în sine energia vindecării, înțelegerii reciproce și dă un sentiment de plinătate. În acel moment, viața devine reală. Practica îmbrățișării conștiente a ajutat atât de mulți oameni să stabilească relații între ei – părinți și fii, mame și fiice, surori și frați și mulți alții.

Deci, deschideți-vă brațele unii cu alții. Continuați să vă îmbrățișați. Îmbrățișându-te îți dai seama de prezența ta în momentul de față și ești fericit. De asemenea, îți dai seama că o altă persoană este prezentă în momentul de față și este, de asemenea, un moment fericit. În urma unei îmbrățișări, îți dai seama că sunteți împreună, aici pe acest Pământ și simți fericire și recunoștință profundă pentru persoana ta. Îmbrățișându-te vei face mai semnificativă fericirea.

Îmbrățișează pe cineva cu siceritate și din toată inima. Ea va fi mai conștientă și mai profundă. O simplă îmbrățișare poate face din această lume un loc mai bun.

Sursa

error: Content is protected !!