Belșugul vine doar la cei care îl au deja. Încearcă să faci aceste lucruri timp de 2 săptămâni și vezi cum viața ta se schimbă

Fă un mic experiment și vezi cum viața ți se schimbă: în următoarele două săptămâni, atunci când ți se pare că cei din jur nu te laudă suficient, nu te apreciază, nu te ajută și nu au grijă de tine, oferă-le asta lor. Nu ai asta? Acționează așa de parcă ai avea și va veni de la sine. Iar în scurt timp, după ce începi să oferi, vei începe și să primești. Tu nu poți primi ceea ce nu oferi. Fluxul de ieșire determină fluxul de intrare.

Crezând că lumea îți refuză ceva, trebuie să știi că de fapt tu ai deja asta, doar că trebuie să eliberezi acest lucru. Aceasta și este belșugul. Legea despre acest flux este exprimată de Isus astfel: „Dăruiește și ți se va da. Pentru orice lucru cât de mic dăruit sau împărțit de tine cu alții, vei primi înzecit.”

Belșugul nu este în afara ta, el este o parte din ceea ce ești tu. Doar că trebuie să începi de la recunoașterea belșugului din afară și de la manifestarea recunoștinței pentru el. Descoperă plinătatea vieții în tot ce te înconjoară. Simte căldura soarelui pe pielea ta, admiră florile, gustă din roadele unui copac și stai sub picăturile ploii. Plinătatea vieții este la un pas distanță. Recunoștința pentru belșugul care te înconjoară, va trezi acel belșug din tine.

Adresează-ți întrebarea: „Ce aș putea oferi eu; cum aș putea să-i fiu de folos acestui om, acestei situații?” Tu nu trebuie să deții nimic pentru ca să te simți îmbelșugat,  deși dacă te simți așa, toate lucrurile vor veni spre tine neapărat. Belșugul vine doar la cei care îl au deja. Deși pare nedrept, așa este. Și belșugul și insuficiența sunt o stare interioară, care se manifestă în realitatea ta.

Sursa