„Bărbatul care vine în casa ta fără grijă, bani sau dorința de a ajuta – nu este bărbatul tău!”

Nu știu, oare câte femei tinere trebuie să mai „înghită rahat” pentru a înțelege un lucru elementar, că bărbatul care vine în casa lor fără grijă, mâncare, bani, dorința de a ajuta sau cel puțin flori – nu este bărbatul lor. Acesta este un tip oarecare, aproape sălbatic, care dintre calitățile pozitive are doar o erecție perioadică, iar dintre cele negative – o adunătură de ciudățenii, pe care nu orice psiholog calificat le poate soluționa.

Bărbatul are întotdeauna grijă de femeia lui, după posibilități desigur, el nu trebuie să-i cumpere o mașină la o lună după ce a cunoscut-o sau să o umple de bani, dar trebuie să dea dovadă de grijă și atenție față de ea! Nimeni nu datorează nimic nimănui, acesta este purul adevăr, iar bărbatul nu datorează nimic altceva decât acțiuni adecvate.

Așa a fost din cele mai vechi timpuri: în pat, femeia îi oferă bărbatului energie și în schimb primește beneficii, îngrijire, protecție pentru procreare. Dacă femeia nu primește nimic, cât nu ai dormi cu ea, ea nu-ți va oferi nimic înapoi. De aceea, tipicii Casanova spun instinctiv diferite povești, promit verzi și uscate, se comportă frumos la început, recurg la diverse trucuri pentru a cuceri o femeie, pentru ca ea să le „ofere” energie, în schimbul unui posibil viitor frumos. Anume din acest motiv se spune: femeia iubește cu urechile.

Un bărbat care nu înțelege roata elementară a schimbului de energie, ignorând experiența generațiilor întregi a bărbaților de succes, nu îți va oferi niciodată nimic. El nu este capabil să îți schimbe viitorul. Așa că nu căuta pe cel de la care să ai ceva de luat, ci pe cel care singur este fascinat de tine și vrea să ofere, pentru a-ți face viața mai bună.