Bal de absolvire în Anglia! Această fotografie a făcut furori pe internet! Ai priceput de ce?

Balul de absolvire este momentul așteptat de practic orice tânăr. Este acea etapă în care pășim cu mai multă responsabilitate, în care practic se decide viitorul nostru și care ne face să ne simțim mai maturi, să ne simțim stăpânii drumului ales.

Iar dacă să vorbim mai puțin filosofic, balul de absolvire este o petrecere la care orice absolvent își dorește să se distreze așa cum nu a mai făcut-o până atunci și să nu uite de aceste clipe niciodată.

Balul de absolvire necesită multe pregătiri, în special pentru fete, rochie, coafură, machiaj, totul trebuie să perfect. Iar pentru ca să fie așa, aspectul fizic nu este suficient. Starea de spirit este cheia! Alcoolul ar fi o soluție! Dar cum procedăm atunci când vârsta încă nu ne permite? Punem în funcțiune ingeniozitatea…

Ți-o prezentăm pe Eleonora Clark, o tânără care și-a dorit ca balul ei de absolvire să fie cel mai tare și a găsit metoda prin care să reușească.

În imaginea de mai jos, Eleonora este în centru, cu o poșetă argintie. Nimeni nu s-a așteptat că această fotografie va deveni virală pe internet.

Internauții atenți au observat, că în mâinile fetei, nu este nici pe departe o gentuță, ci un recipient metalic pentru băuturi ( ca să fim sinceri până la urmă – pentru alcool).

Eleonora a publicat această fotografie pe Twitter, cu următorul comentariu: „Nici acum nu înțeleg, cum am reușit să trec cu acest recipient cu alcool la balul de absolvire.”

Poza a adunat peste 200 de comentarii, majoritatea tinerilor, salutând ingeniozitatea fetei.