Băiatul și-a vândut consola de jocuri și lucra la vecini, pentru a-i cumpăra mamei un cadou uimitor!

Familia Preston locuiește în Nevada și este formată dintr-o mamă și cei 3 copii ai ei. Femeia de una singură încearcă din răsputeri să-și crească copiii adolescenți. Unul dintre fiii ei a decis să o ajute. El a găsit o metodă de a o surprinde, dar și de a-i face viața mai ușoară. Cel mai uimitor lucru este că băiatul a reușit să păstreze totul în secret până la momentul de înmânare a cadoului.

William Rabillo are 13 ani. Băiatul trăiește în Nevada alături de mama sa, Crystal Preston, fratele și sora sa. Recent, familia a suferit un accident și a pierdut singurul mijloc de transport pe care îl avea – automobilul lor. După asta, viața lor a devenit ca o luptă pentru supraviețuire.

Băiatul a decis să soluționeze această problemă. În ciuda vârstei, copilul și-a făcut un plan pe care l-a urmat cu strictețe. El își dorea foarte mult să-i cumpere mamei un cadou uimitor și util – o mașină! El a găsit un Chevrolet Metro din 1999.

Totul a început cu faptul că băiatul și-a vândut consola de jocuri Xbox. Aceasta a fost prima investiție în cadoul uimitor pentru mama lui. După asta, William a început să câștige bani, ajutând vecinii. Copilul făcea curățenie și muncea în grădină, ajuta oamenii prin gospodărie. În cele din urmă, băiatul a reușit să cumpere o mașină, păstrând totul în secret. Mama lui a aflat abia când a venit momentul să vadă automobilul.

William a povestit că a fost impresionat de un filmuleț pe Youtube, unde mamele primesc în dar automobile de la copiii lor. Într-o zi, băiatul s-a apropiat de mama lui și i-a spus: „Mamă, ți-am cumpărat o mașină.” Femeia nu l-a crezut și chiar a început să râdă. Dar când fiul a insistat, ea a ieșit în curte și a văzut cadoul.

William a rămas mulțumit de realizările lui. El a mai spus că vânzătorul mașinii nu era de acord la început. Dar încăpățânarea copilului l-a făcut pe proprietarul automobilului să-și schimbe decizia.