„Băiatul-mamei” sau dragoste adevărată: Tot mai mulți bărbați își aleg o parteneră mai în vârstă!

Foarte mulți bărbați, inclusiv și cei frumoși, înstăriți și influenți, dintr-un anumit motiv, preferă femeile care sunt mai în vârstă decât ei înșiși.

Tendința inversă este clară: femeile aleg bărbați de succes, mai înțelepți, cumva așa este stabilit genetic și nu pare deloc nefiresc, iar când se întâmplă opusul avem sentimente confuze.

Oare ce superputere au aceste doamne? 

Să începem cu Rick Owens

Nu toată lumea cunoaște numele celebrului designer, al cărui aspect este atât de specific și deosebit încât este imposibil să treci indiferent pe alături.

Tânărul și talentatul Rick și-a a les o soție și în același timp și o muză pe nume Michelle Lamy, care este cu 25 de ani mai mare decât partenerul ei. În plus, Michelle are dinții aurii, degete tatuate, păr negru și un aspect foarte specific.

Owens susține că își datorează succesul doar ei – muzei, care cândva a crezut mult în el. Vârsta nu are nicio importanță pentru el.

Vivienne Westwood și Andreas Kronthaler

Anul acesta, renumita creatoare de modă a sărbătorit cea de-a 78-a aniversare.

Soțul ei, Andreas Kronthaler este cu 25 de ani mai tânăr, dar Westwood este absolut indiferentă față de această diferență – sunt împreună de câteva decenii.

Cei doi s-au cunoscut la universitate, unde Westwood preda iar Andreas era student, el s-a îndrăgostit nespus de ea. „Nu pot și nu vreau să trăiesc fără ea” – a spus odată Kronthaler.

Britney Spears și Sam Asghari

Sportivul în vârstă de 23 de ani surprinde publicul, făcându-l să se întrebe: „De ce ar avea nevoie de ea?”

În ciuda faptului că Britney are doar 35 de ani, aspectul interpretei lasă mult de dorit. Pentru bani? Faimă? Dragoste?

Madonna și Brahim Zaibat 

Când s-au cunoscut, el avea doar 25 de ani. Artista intenționa chiar să se căsătorească cu tânărul coregraf, dar din anumite motive, cuplul s-a despărțit.

El nu este primul și nici ultimul. În general, Madona preferă bărbații cu mult mai tineri decât ea, care se pare că nu sunt deloc deranjați de vârsta interpretei.

Celine Dion și Pepe Munoz

Dansatorul are 33 de ani. Gurile rele spun că totul se datorează banilor și faimei, însă artista îl numește „Puișor” și spune că se simte cea mai fericită alături de el. Tu crezi?

Emmanuel și Brigitte Macron

El s-a îndrăgostit de ea cu mulți ani în urmă, când era student la facultate. De atunci, cuplul își petrece mai tot timpul împreună. Oare putea ea să știe că într-o zi el va deveni președinte? Probabil că nu.

Căsătorită, mamă a trei copii, preda limba și literatura franceză, conducea teatrul școlar unde juca un tânăr chipeș cu păr lung și creț. Recent, un post de televiziune a prezentat un filmuleț din anul 1993: Macron, îmbrăcat în sperietoare joacă într-o piesă de Jean Tardieu. Publicul aplaudă, regizoarea Brigitte urcă pe scenă și stă alături de actorul ei. Al avea 16 ani, iar ea 40.

Totuși, în ce constă fenomenul Macron? Ne-am obișnuit cu faptul că o femeie ar trebui să fie mai tânără sau cel puțin de aceeași vârstă cu partenerul ei, și nu invers. Dar se întâlnesc tot mai multe cupluri unde un bărbat mai tânăr a ales o doamnă mai în vârstă. De ce?

Unii susțin că există un anumit tip de bărbați care caută o a doua mamă, care să îi îngrijească și să-i protejeze întotdeauna. Eu aș prefera să cred că totul se datorează acestor femei înțelepte care nu doresc să îmbătrânească și merg înainte cu încredere, fără a uita să fie fericite.