Audrey Hepburn te va cuceri cu 16 afirmații excepționale despre oameni, frumusețe și viață

Gingașă, rafinată, incomparabilă… așa este definită minunata actriță Audrey Hepburn. Este una dintre personalitățile-cheie ale cinematografiei secolului XX, iar afirmațiile ei sunt nemuritoare.

Despre oameni

1. Ador oamenii, care mă fac să râd. Sinceră să fiu, râsul este ocupația mea preferată. Ea tratează multe boli. Posibil, că asta e ceea ce are mai important un om.

2. Dacă vei avea nevoie de o mână de ajutor, să știi că o ai – propria mână. Când o să te maturizezi, o să înțelegi că ai două mâini: una pentru a te ajuta pe tine și alta pentru a-i ajuta pe alții.

3. Lacrimile înseamnă mai mult decât zâmbetul. Noi putem zâmbi oricui, dar plângem doar din cauza celor, pe care-i iubim…

4. Sunt frumoase gurile, din care ies cuvinte pline de bunătate. Sunt minunați ochii, care încearcă să vadă în oameni ce e mai bun. Va avea un corp frumos, cel care își împarte masa cu un flămând. Iar părul va fi ca mătasea, dacă va fi mângâiat zilnic de un copil.

5. Oamenii au nevoie mai mult ca obiectele să fie luați, reparați, să li se găsească un loc și să fie iertați; nu-i aruncați niciodată…

6. Obligația fiecărui om este să-i ajute pe copiii, care suferă. Restul e doar capriciu și răsfăț.

Despre frumusețea feminină

7. Sexualitatea este ceea ce se ascunde în interiorul femeii.

8. Tătăl și mama mea, practic, nu aveau timp pentru mine. Eu m-am împăcat cu gândul că nu trebuiesc nimănui și toată viața am fost sigură că nu poate fi altfel. Ciocolata a fost unica mea iubire, care nu m-a trădat niciodată.

9. Eu nu am nevoie de un pat ca să-mi demonstrez feminitatea. Eu pot fi sexy, culegând mere din copac sau stând în ploaie.

10. Pentru a fi mai sigură pe tine, crede în faptul că nu ești singură.

11. Frumusețea feminină se înmulțește odată cu anii.

12. Frumusețea femeii trebuie să se vadă în ochii ei – aceasta este ușa spre inima ei, locul unde trăiește iubirea.

13. Frumusețea femeii constă în grija, pe care o dăruiește cu iubire și în pasiunea, pe care nu o ascunde.

Despre viață

14. A trăi e ca și cum ai alerga printr-un muzeu. Numai după asta începi să conștientizezi ce ai văzut, să te gândești, să te documentezi și să-ți amintești – pentru că nu poți să accepți totul dintr-odată.

15. A oferi înseamnă a trăi. Dacă vei înceta să oferi, nu o să mai ai pentru ce trăi.

16. Toată viața mama mi-a insuflat că omul trebuie să fie util. Ea era convinsă că e mult mai important să oferi iubire, decât s-o primești.

Sursa