Au spart stereotipurile: Și femeile cu forme pot îmbrăca ținute seducătoare!

În ultimii ani, fenomenul plus size a luat amploare, iar femeile se simt bine în pielea lor indiferent de măsura la haine. Ar fi extraordinar să se accepte normalitatea și să nu se mai promoveze modelele cu silueta perfectă ca fiind etaloane de frumusețe.

Există unele stereotipuri, conform cărora femeile plinuțe ar trebui să poarte numai haine libere, fuste lungi, nimic mulat sau seducător. Dar nu este deloc așa! Uneori, pe femeile cu forme, astfel de ținute arată mult mai bine decât pe cele slabe.

Aceste curajoase au decis că a venit timpul să nu își mai ascundă corpul, să renunțe la standardizare și să celebreze diversitatea în toate formele ei!

Dintr-un motiv inexplicabil, toate ne dorim să arătăm mai slabe. Alegem să nu cumpărăm anumite haine, pentru că ne fac să arătăm mai pline, iar cele mai reușite poze le sortăm după principiul „cât mai slabă posibil”.

Unul dintre sfaturi ar fi: poartă hainele în care te simți confortabil și în care poți fi tu – cea adevărată. Încearcă să îți dai seama ce îți place, să îți definești stilul și să nu îți limitezi alegerile doar din motivul kilogramelor tale.

O greșeală pe care o fac multe femei plinuțe este să își cumpere haine mult mai mari decât au nevoie. Multe consideră că dacă au o ținută largă, aceasta le ascunde neajunsurile. Dar nu este adevărat!

Doar o haină pe mărimea potrivită și de lungimea potrivită va arăta bine, îți va contura frumos talia, îți va încadra perfect umerii.

Inspiră-te de la fashionistele cu forme și modelele plus-size, dar și din atitudinea lor. Nimic nu te va face să arăți mai bine decât zâmbetul strălucitor și privirea încrezătoare.