Au peste 50 de ani, dar arată senzațional! Mii de femei le invidiază pentru silueta lor!

Crezi că nu poți păstra silueta într-o stare excelentă când ai deja peste 50 de ani? Aceste femei îți vor demonstra că totul e posibil!

Vârsta nu e un motiv să te consideri urâtă și să nu-ți iubești corpul. Multe dintre femei devin tot mai atrăgătoare odată cu trecerea anilor. Unele reușesc să arate incredibil de bine, chiar și după 50 de ani. Doar privește câteva fotografii și trage concluziile!

Jane Seymour, 68 de ani

Actrița a devenit populară datorită rolului din filmul cu James Bond, dar și celui din serialul „Dr. Quinn”. La cei 68 de ani, femeia reușește să-și păstreze frumusețea și are aceleași trăsături. Ba mai mult, actrița chiar a avut curajul să pozeze pentru Playboy.

Actrița susține că arată atât de bine datorită geneticii, unui stil de viață sănătos și sportului.

Sandra Bullock, 55 de ani

Actrița continuă să fie foarte solicitată, deși nu este chiar atât de tânără. Este invitată să participe la proiecte interesante. Pe lângă muncă, Sandra își iubește familia – are doi copii adoptivi și are mare grijă de ei.

Aspectul și silueta actriței merită toate laudele. Deși a trecut peste pragul de 50 de ani, poate ușor concura cu multe fete tinere de la Hollywood.

Elizabeth Hurley, 54 de ani

Deși, vârsta ei a depășit deja al cincilea deceniu, silueta actriței este impecabilă.

Anii o fac tot mai frumoasă. Femeia nu se ferește în a-și afișa silueta și publică multe fotografii în costum de baie. Ea a dezvăluit că nu face sport dar a ținut mai multe diete, cum ar fi consumul de alimente cu conținut scăzut de lactate, puține grăsimi, băuturi proteice.

Halle Berry, 52 de ani

Se pare că vârsta nu lasă semne pe chipul și trupul actriței. Halle Berry arată excepțional și surprinde de fiecare dată și cu fiecare apariție. Ea nu ascunde că este nevoită să se antreneze mult. Dar o face cu plăcere și pur și simplu nu poate trăi fără efort fizic. Vedeta are un antrenor personal cu care lucrează de mai bine de trei ani și pe care-l numește „arma ei secretă”.

Jennifer Aniston, 50 de ani

Jennifer Aniston a împlinit anul acesta 50 de ani, dar nu lasă acest număr să o definească. Actrița arată mai bine ca niciodată și chiar a avut curajul să pozeze topless. De-a lungul carierei sale, Aniston a fost extrem de apreciată, nu doar pentru talentul său, ci și pentru silueta frumoasă pe care o are.