Au peste 50 de ani, dar arată la fel de bine ca la 25. Vezi cum fac asta!

Mulți oameni cred că vârsta este o problemă a trecerii frumuseții. Dar, de fapt, dacă ai grijă mereu de tine însuți și ce mănânci, la 50 de ani poți să te uiți la tine exact același fel ca la 25 sau 30 de ani! Sau poate chiar și mai bine poți să arăți! Iată câteva exemple vii!

1.Ellen Hector, antrenoare de fitness, 62 de ani, SUA.

Ellen Hector a devenit o stea pe Instagram după ce a fost recalificată ca antrenor de fitness și și-a înregistrat propriile cursuri video. Mai mult de 95 mii de utilizatori s-au abonat la contul ei de pe această rețea socială.

2.Ludmila Akimova, 52 de ani, Odessa (Ucraina).

Această femeie trăiește în Odessa și a câștigat chiar și un concurs de frumusețe pentru bunici în Bulgaria. Ludmila cântărește 58 kg și are o înălțime de 16З cm.

Ludmila nu bea, nu fumează și se ocupă intensiv cu activitățile sportive și se dezvoltă în fiecare zi.

3.Yasmine Rossi, model, 59 de ani, Statele Unite ale Americii.

Este super-frumoasă și continuă să câștige mulți bani, în ciuda vârstei ei. Colaborează cu marile branduri internaționale: Marks & Spencer, Hermes și Macу’s. Rossi s-a născut în Franța, pe insula Corsica, în 1955.

“Îmi umezesc pielea cu ulei de măsline și părul cu ulei de rapiță. O dată pe săptămână fac un tratament cu ulei de măsline și zahăr. În fiecare zi mănânc un avocado, porții de carne și pește.”, spune modelul.

4.Carmen Dell ‘Orefiche, modelul cu cea mai lungă carieră din lume. Acum are 84 de ani! (Statele Unite)

Carmen este inclusă în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul cu cea mai lungă carieră. Carmen consideră că, pentru a arăta bine, trebuie să te poți bucura de viață.

Într-un interviu acordat unei publicații, ea a recunoscut că încă mai duce o viață sexuală activă și chiar are un prieten.

Ea mai spune că doarme mult și mănâncă doar alimente calitative.

Sursa

error: Content is protected !!