I-au lăsat pe toți cu gura căscată! Cât de jenant s-au îmbrățișat președintele Franței și președinta Croației

Comportamentul președintei Croației, după meciul final al Campionatului Mondial de Fotbal i-a uimit pe toți cei care au urmărit transmisiunea din loja VIP a stadionului Lujniki.

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, este cunoscută pentru comportamentul său neordinar, specific mai mult pentru un star de cinema, decât pentru un conducător de țară. Presa scrie că ocupațiile sale preferate sunt călătoriile și fotografiile, de exemplu, tot internetul a rămas șocat de imaginile Kolindei în bikini.

De asemenea, aceasta iubește să inspecteze cazarmele și vestiarele echipelor sportive masculine. De atenția sa s-au bucurat voleibaliștii, aviatorii și, recent, fotbaliștii.

După îmbrățișarea călduroasă cu Macron, de care s-au jenat toți, în afară de ei, Kolinda a îmbrățișat călduros toată echipa sa de fotbal, iar apoi le-a acordat atenție și fotbaliștilor francezi.

Majoritatea dintre ei nu au știut cum să reacționeze la gesturile pline de emoții ale președintei, la fel cum și soțul său. Presa scrie că a fost cel puțin ciudat să urmărești un astfel de comportament din partea unui președinte de țară europeană.

Au fost și din cei care au apreciat gestul prietenesc al Kolindei. Comportamentul său o face mai umană și mai deosebită, fapt care este calificat de unii drept o strategie prin care își face imagine din contul echipei de fotbal a Croației. Eu, personal, nu am nimic împotriva acestei atitudini nonconformiste, problema e că aceasta nu corespunde regulilor de protocol, pe care ar trebui să le respecte înalții oficiali de stat.

Sincer vorbind, o femeie atât de frumoasă și plină de viață este un nonsens pentru arena politică. Tu cum crezi, acest comportament este potrivit pentru un președinte?