Au devenit celebre practic de la naștere: Iată cum arată acum cele mai frumoase gemene din lume!

Imaginează-ți momentul în care părinții află că vor avea nu un copil, ci doi în același timp… fără îndoială, acesta este un moment de mare fericire. Exact așa și femeia pe nume Jaqi Clements a fost binecuvântată în cel mai minunat mod cu două fetițe gemene. În prezent, fetițele sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume și au cucerit Internetul cu chipurile lor angelice.

Leah Rose și Ava Marie s-au născut în data de 7 iulie 2010, în California, SUA. Pentru mama lor ele erau cele mai frumoase, dar s-a dovedit că nu numai ea credea astfel.

La vârsta de 6 luni părinții au postat câteva imagini cu micile fetițe pe internet și din acel moment diferite agenții le-au invitat să devină imaginea unor brand-uri renumite. Dar cuplul a refuzat toate ofertele, considerând că ele sunt prea mici pentru o astfel de activitate.

Când gemenele au împlinit 7 ani, Jaqi a decis să facă primul pas în domeniul modeling-ului și a postat o fotografie cu fetele ei pe Instagram, însă nu se aștepta că ele vor avea un succes imediat.

Gemenele Clements au devenit celebre peste noapte, zeci de agenții de modelling au început să concureze pentru a semna un contract cu micuțele modele.

”Au venit pe lume cu 4 săptămâni mai devreme, dar cunoscându-le personalitățile acum, este de înțeles că și-au făcut apariția mai devreme, neanunțate și gata să înfrunte orice” – a declarat Jaqi Clements.

Pe lângă surorile adorabile, și fratele lor, pe nume Chase Robert, este model aspirant.

Familia Clements este cunoscută și mulți vorbesc despre succesele lor. Ei sunt numiți „familia de modele”.

Acum, fetele au crescut și au deja 9 ani. Cu fiecare an, ele devin tot mai frumoase și mai celebre.

În toți acești ani, Ava și Leah, gemenele cu ochi superbi au pozat pentru branduri faimoase precum Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Skechers sau Recess Kids.

Ce famile frumoasă și fericită!