„Au alte priorități!” – Iată cum arată cele mai bogate femei din lume!

Cum arată o femeie bogată? Să vedem dacă ele sunt la fel de atrăgătoare și fabuloase precum își închipuie mulți!

Tatyana Bakalchuk, Rusia – avere de 1,2 miliarde de dolari

În 2019, Tatyana, în vârstă de 44 de ani, a fost inclusă în lista Forbes a celor mai cunoscuți miliardari noi – are 1,2 miliarde de dolari. Nu orice femeie de afaceri se poate lăuda cu astfel de realizări. S-a născut departe de a fi bogată, toate meritele ei sunt rezultatul muncii grele.

Bakalchuk este fondatoarea magazinului online „Wildberries”. Are studii de profesoară și chiar a activat la școală. În 2004, Tatyana a decis să își asume riscul de a deschide propria afacere. Și așa a apărut compania ei. Apropo, Tatyana se îmbracă destul de obișnuit, preferă hainele simple și machiajul discret.

Savitri Jindal, India – avere de 6,2 miliarde de dolari

Savitri are 69 de ani și este cea mai bogată doamnă din India. A obținut averea după moartea soțului ei, care deținea o companie metalurgică. Femeia are 9 copii: 5 fete și 4 băieți. Fiii participă activ în dezvoltarea businessului tatălui lor. Unul dintre ei chiar a devenit politician.

Savitri este o femeie foarte deștaptă. Datorită ei, compania și-a mărit veniturile. Trebuie să menționăm că ea respectă toate regulile țării ei și poartă haine tradiționale.

Diane Hendricks, SUA – avere de 6,9 miliarde de dolari

Diane este vicepreședinte executiv la ABC Supply. Are 73 de ani. De asemenea, deține compania Hendricks. Norocul i-a zâmbit atunci când ea s-a căsătorit cu Kenneth Hendricks. Ei au organizat propria afacere, care a devenit una de mare succes. Familia are 7 copii. Kenneth a decedat în anul 2007.

Merită observat faptul că Diane arată minunat, în ciuda vârstei. Iubește sportul și respectă principiile unei alimentații corecte.

Christy Walton, SUA – avere de 8,6 miliarde de dolari

Christy Walton este fosta soție a lui John Walton, unul dintre fiii lui Sam Walton – fondatorul rețelei de supermarketuri „Walmart”. Datorită ei, profiturile companiei au crescut semnificativ. Acum Christy se implică în activități de caritate.

Cu toate acestea, nu îi place prea mult să fie în atenția publicului și încearcă să evite mass-media.

Yang Huiyan, China – avere de 24,6 miliarde de dolari

Yang are 38 de ani și este cea mai bogată femeie nu doar din China, ci și din întreaga Asia. Tatăl ei și-a deschis propria companie de construcții și i-a oferit aproape toate acțiunile fiicei sale. Yang a început să lucreze la bursă, și-a asumat riscuri mari, dar a reușit să își mărească averea.

Presa chineză spune că Yang nu corespunde standardelor de frumusețe, nu folosește produse cosmetice nici chiar la evenimentele sociale. Asemenea acuzații nu o ating deloc pe miliardară.

Francoise Bettencourt Meyers, Franța – avere de 53,6 miliarde de dolari

Francoise este cea mai bogată femeie de pe planetă. Deține 33% din acțiunile companiei L’Oreal. Femeia donează constant bani pentru caritate.

Dacă e să vorbim despre aspectul ei, atunci nu este cel mai atractiv. Dar pentru Francoise asta nu contează. Are 66 de ani, are deja riduri, nu le ascunde și nu folosește în mod intenționat produse cosmetice.