13 fotografii răvășitoare, care te vor convinge că Timpul nu cruță pe nimeni!

Fotograful Amanda Jones a fotografiat cîinii timp de 20 de ani. Câinele său de rasă Teckel pe nume Lily a devenit inspirația ei, pentru a crea o carte, în care Amanda a publicat colecția sa de portrete ale câinilor. Cu părere de rău, în procesul de creare a cărții Lily a murit.

Lucrarea, care poartă denumirea ,,Dog Years: Faithful Friends Then & Now” conține fotografii din seria ,,înainte și după” cu câini de diferite rase și comentariile stăpânilor.

Unii câini nu arată deloc îmbătrâniți, iar la alții se observă amprenta lăsată de timp, care poate fi urmărită în ochi și blana căruntă. Asemănarea cu noi și cu sufletul nostru este prea mare și demonstrează legătura profundă, pe care o are omul cu câinele. Un singur lucru rămâne neschimbat cu trecerea timpului – dragostea dintre câine și stăpânul său.

Fred: la 2 ani și la 10 ani

Maddy: la 5 ani și la 10 ani

Lily: la 8 luni și la 15 ani

Maddy și Ellie: la 7 și la 6 ani, la 14 și la 13 ani

Copper: la 3 ani și la 10 ani

Rufus: 6 luni și 13 ani

Kayden și Brody: 11 luni și 5 ani, 7 și 12 ani

Abigail: 4 luni și 8 ani

Poppy: 1 an și 7 ani

Cindy și Savanah: 16 și 5 luni, 10 și 9 ani

Audrey: 3 ani și 12 ani

Brisco: 1 an și 10 ani

Corbet: 2 ani și 11 ani

De obicei adoptăm un câine, încă de mic, când e cățeluș. Îl învățăm ceva, el ne învață ceva. Cu timpul legătura cu animalul iubit devine tot mai puternică și nici nu observăm că avem alături încă o ființă dragă, încă un membru al familiei. Viața, atunci când ai un câine alături, este mult mai frumoasă.

sursa