Atunci când mergi în direcția corectă, Universul îți dă curaj!

Uneori apar situații care necesită decizii și soluții imediate. Trebuie să reacționezi rapid și să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce ți se întâmplă.

Odată cu trecerea anilor, am ajuns la concluzia că, dacă ceva nu-ți reușește, renunță. Încercările repetate îți vor lua toți nervii, timpul, banii și alte oportunități. Deciziile corecte se iau foarte ușor, lucrurile merg fără probleme și toate obstacolele în calea spre atingerea scopului par să dispară ca prin magie. Universul te încurajează și îți spune că mergi în direcția corectă.

Atunci când totul îți scapă din mâini, nimic nu îți iese și nu se lipește, înseamnă că nu este al tău. Aceasta se referă atât la relații, cât și la muncă, dorințe și aventuri.

***

Aveam puțin peste 20 de ani, învățam la universitate și în acel an din călătorii aveam parte doar de o vizită regulată la magazinul din apropierea casei.

O prietenă mi-a spus despre propunerea de a vizita Berlinul conform unui program de schimb de experiențe. Era vorba despre protecția drepturilor omului (un program internațional tipic). Nu prea credeam că am nevoie de asta, că voi trece interviul, că mă vor accepta, dar am trimis o scrisoare. Am venit la interviu, ca și cum aș fi trecut întâmplător pe alături. Și prin toate etapele următoare – la fel. Am fost foarte surprinsă când a venit răspunsul. Chiar și lucrurile mi le-am adunat într-o relaxare incredibilă, de parcă urma să merg la bunica în sat.

Faptul că într-adevăr sunt în Berlin, l-am conștientizat abia a doua zi după sosire. A fost o perioadă superbă cu oameni faini în jur, nopți nedormite, Jager și absint, treziri cu noaptea în cap pentru a nu întârzia la Reichstag. Am avut o întâlnire cu deputații acolo. În jur erau camere de filmare, reporteri, o masă rotundă.

Noaptea am cutreierat orașul iar când am rămas sleiți de puteri am făcut un popas la cea mai mică berărie din Europa (pe acele timpuri). A fost o experiență de neuitat!

Un moment magic din viața mea cu oameni minunați, coincidențe și întâmplări incredibile. Atunci când mergi în direcția corectă – Universul te încurajează!