Astrologia vedică: de ce banii familiei trebuie să-i păstreze soția

Cine din familie trebuie să păstreze banii? Cine trebuie să gestioneze bugetul comun? Probabil, la această întrebare fiecare persoană va avea o opțiune și un set de argumente.

Astrologii vedici sunt de părere că pentru ca familia să prospere, banii câștigați de bărbat, trebuie să se păstreze la femeie. De ce anume așa și cum contribuie acest fapt la bunăstarea familiei?

Iată 5 motive pentru a oferi banii soției:

1. Potrivit astrologiei vedice, soția este asociată cu Lakshmi, zeița prosperității și a belșugului. De aceea, e mai bine ca toată prosperitatea și belșugul să fie în mâinile zeiței.

2. Încă strămoșii noștri înțelepți au observat că atunci când bărbatul deține banii, el se gândește mult la ei, ceea ce îl împiedică să câștige. Bărbații au nevoie de un cap lipede, o minte clară și o gândire conștientă, dar nu de o rațiune încețoșată din cauza banilor.

3. Atunci când bărbatul gestionează banii, femeia, neștiind despre cantitatea lor, vrea ca el să cheltuie tot mai mult pentru ea. Iar dacă nu primește, îl califică pe soț ca fiind zgârcit și lacom. Însă când bugetul familiei este administrat de femeie, atunci începe ordinea și economia rațională, întrucât din punct de vedere psihic, soția nu-și mai poate permite ceva în plus, știind că ea e cea care trebuie să împartă banii cu cap.

4. Femeia are niște puteri magice de atragere a banilor. Ea știe cum să se comporte cu banii la nivel energetic. Majoritatea femeilor sunt mai organizate decât bărbații, ceea ce înseamnă că în bugetul familial va fi întotdeauna ordine, iar banii asta iubesc.

5. Atunci când o femeie cheltuie banii, ea procedează atât de firesc! Astfel, ea devine mai fericită și mai încrezătoare, făcându-l fericit și pe soț.

Sursa

error: Content is protected !!