Așa vei cuceri orice bărbat! Respectă aceste 3 reguli pentru a avea un zâmbet carismatic

Zâmbetul este una dintre armele principale de seducție. Un zâmbet prea „teatral” poate speria un bărbat.

În ziua de astăzi nimic nu pare imposibil. Orice om poate învăța orice își dorește. A zâmbi frumos învață în primul rând vedetele Hollywood-ului, nu în zadar covorul roșu este atât de sclipitor. Dacă vrei și tu să ai un zâmbet ca la Hollywood și să cucerești bărbații în câteva secunde, va trebui să afli câteva secrete.

Învață să transmiți emoții pozitive atunci când comunici și vor fi toți la picioarele tale.

Prima regulă: dezvoltă-ți mimica feței

Atunci când cineva zâmbește sincer, se încordează toți mușchii feței, nu doar cei din jurul gurii. Atunci când te prefaci, fața este „moartă”. Un zâmbet adevărat implică și ochii, care transmit aceeași emoție.

Iată două imagini, în care doar unul dintre ei zâmbește sincer.

După cum ți-ai dat seama, bărbatul din dreapta zâmbește fals, ochii îl trădează.

Așadar, privește-te în oglindă și încearcă să zâmbești cu ochii. Mare atenție și la gură, aceasta trebuie să fie întredeschisă. Dacă e cazul să râzi cu poftă, atunci gura va fi deschisă complet, nimeni, niciodată nu râde cu gura închisă. În majoritatea cazurilor, la oamenii care râd sau zâmbesc apar gropițe în obraji. Acesta este un indiciu al sincerității.

Pentru a putea zâmbi mereu carismatic, încearcă să zâmbești întotdeauna când comunici cu cineva, doar că mai rezervat, așa ca în poza de mai jos. Astfel mimica ta va fi una zâmbitoare de la sine.

A doua regulă: nu înceta brusc să zâmbești

Trebuie să lucrezi și la acest aspect, dacă vrei să produci o impresie bună. Atunci când încetezi brusc să mai zâmbești, demonstrezi o dată în plus că a fost un zâmbet fals.

Ține minte că orice zâmbet natural dispare treptat și lent de pe față. Dacă vrei să atragi, zâmbește cât mai des și cât mai firesc.

A treia regulă: starea pozitivă trebuie să vină din interior

Atunci când comunici cu cel pe care vrei să-l seduci, gândește-te întotdeauna la ceva plăcut. De obicei, când vorbim cu o persoană necunoscută sau o simplă cunoștință noi nu zâmbim sau dacă o facem, e mult prea fals. Pentru a fi mai atrăgătoare, scoate din cap emoțiile negative și zâmbește din interior.

Lumea ta interioară întotdeauna se reflectă pe chip. Nu în zadar se spune că ochii sunt oglinda sufletului.

Pentru a fi sigură că vei reuși, exersează în fața oglinzii, aplicând aceste 3 reguli. În scurt timp zâmbetul va deveni o obișnuință pentru tine și un magnet pentru bărbați.

Sursa