Arome de vedete: 10 Parfumuri preferate ale femeilor celebre!

Cine dintre noi nu a visat să tragă cu ochiul la masa de toaletă a celor mai cunoscute și dorite femei din lume?.. Femeile, care sunt în fiecare zi pe ecrane și coperte. Femeile, care după statut trebuie mereu să arate și să miroase perfect.

Așadar, care sunt parfumurile pe care le folosesc cele mai faimoase femei moderne și care este aroma, capabilă să scoată din minți nu doar un bărbat, dar și o mulțime de fani?

Kate Middleton – „Orange Blossom” de la Jo Malone London

Kate Middleton arată întotdeauna perfect. Statutul o obligă. Acest lucru este valabil pentru garderoba bine aleasă, machiaj, coafură și parfum. „Orange Blossom” a fost creat pentru Jo Malone încă în 2003 de către parfumierul Jean-Claude Delville. Acesta are o rezistență foarte mare de până la 12 ore. Aroma aparține clasei florale și include note de clementină, lotus și liliac alb.

Megan Markle – „Wood Sage&Sea Salt” de la Jo Malone London

Megan Markle este de asemenea o amatoare de parfumuri. Într-un interviu, ea chiar a recunoscut: „Iubesc atât de mult să mă parfumez, încât dacă uit să o fac înainte de a ieși din casă, mă întorc întotdeauna.”

„Aroma acestui parfum îmbină note marine și de lemn. Aceasta pare a fi întruchiparea naturii în sine” – spune creatoarea Christine Nagel.

Madonna – „Hypnotic Poison” de la Dior

Regina muzicii pop ar trebui să aibă un parfum regesc. Cântăreața recunoaște că are mai multe parfumuri preferate și îi este greu să aleagă doar unul. Totuși, dacă ar trebui să o facă, ar alege „Hypnotic Poison” de la Dior.

Această aromă se remarcă printr-o combinație unică de condimente rare și aromă de iasomie sambac, care îi asigură un caracter oriental pronunțat. Parfumul poate fi ușor recunoscut după flaconul original în formă de măr roșu – simbolul fructului interzis.

Kim Kardashian – „Michael” de la Michael Kors

Colecția impresionantă de parfumuri a lui Kim Kardashian numără zeci de flacoane scumpe. Fashionista susține că le folosește periodic și schimbă aroma, atunci când se plictisește de cea veche.

Parfumul „Michael” a fost creat în anul 2000 de către renumitul Laurent Le Guernec. Aceasta este o aromă cu adevărat fermecătoare, care în același timp este destul de simplă și laconică.

Victoria Beckham – „No. 1 for Women” de la Clive Christian

Victoria este o adevărată amatoare a parfumurilor de lux. Artista susține, că dacă aroma îi place cu adevărat, prețul nu contează. Iată de ce, pe măsuța ei este prezent flaconul „No. 1 for Women”, prețul căruia ajunge până la 115. 000 de lire sterline.

Casa engleză de parfumuri Clive Christian este considerată în mod oficial producătorul celor mai scumpe parfumuri din lume.

Angelina Jolie – „Black” de la Bvlgari

Acum 20 de ani, Angelina și-a ales aroma preferată „Black” de la Bvlgari și nu și-a schimbat preferințele până în prezent. Este curios faptul că acum câțiva ani parfumul a fost scos din producție, așa că asistenții ei personali sunt nevoiți să îl caute pe la diverse licitații pentru ea.

Jolie își explică alegerea în felul următor: „El nu este nici prea floral și nici prea picant.” Și într-adevăr, parfumul „Black” se potrivește perfect imaginii actriței – încrezută și puternică, în același timp senzuală și seducătoare.

Katy Perry – „Angel” de la Thierry Mugler

„Nu îmi plac parfumurile, care trădează vârsta: cum ar fi, acesta este pentru tineret, iar acesta este pentru pensionari. Iată de ce eu căutam mirosul, care ar vorbi nu despre vârsta mea, ci despre caracterul meu. Și l-am găsit!” – a spus Katy într-un interviu.

Pentru prima oară, parfumul „Angel” a fost lansat în anul 1992 și a devenit imediat o icoană a stilului, ca și legendarul „Chanel No. 5”. De-a lungul anilor, nicio altă aromă dulce nu a reușit să depășească succesul acestui parfum. „Angel”, creat de Thierry Mugler este o aromă cu supradoză de dulciuri: ciocolată, caramel, miere, vanilie, vată de zahăr, boabe de tonka și nucă de cocos.

Emma Watson – „Tresor Midnight Rose” de la Lancome

„Eu personal am luat parte la crearea acestui parfum, de aceea ar fi ciudat dacă aș folosi alt produs. Nu, parfumul meu este perfecțiuneea în sine!” – spune actrița britanică.

Din spusele vedetei, „Tresor Midnight Rose” îi amintește de Paris. Este la fel de dulce, cald și jucăuș. Are magia nopții, ca și floarea care poate înflori doar după ce se lasă întunericul.

Carrie Underwood – „La Nuit de Boheme” de la Anna Sui

„Sunt obsedată de parfumuri – am foarte multe. Ador toate aromele de la Anna Sui, sunt atât de neobișnuite, încât le memorizezi pentru totdeauna. Acum folosesc „La Nuit de Boheme” și sunt încântată de el! Aplic parfumul la încheieturi, pe gât și un pic pe tricou.” – a recunoscut cântăreața de muzică country.

Parfumul a fost lansat în anul 2014. Compoziția lui, după cum ne sugerează denumirea, a fost concepută pentru a transmite atmosfera romantică a lumii nocturne de boemă.

Blake Lively – „The Beat” de la Burberry

Blake Lively încearcă să nu rateze nicio tendință nouă și aproape niciodată nu apare în lumina reflectoarelor de două ori în aceeași ținută. Deja de câțiva ani, actrița este fidelă parfumului „The Beat”. Din spusele ei, acesta acționează ca un magnet pentru bărbați.

Autorii acestei arome s-au inspirat din compoziția trupei de muzică rock „Dirty Pretty Things”. Flaconul este decorat, în mod tradițional pentru marca Burberry, în carouri și a fost lansat în două versiuni, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.