Angajații și clienții alergau mereu pe coridor. Ceea ce a făcut un șef de companie a opri acest lucru te va lăsa mască

Iluziile optice sunt o adevărată artă. Ne fac să credem în ceva ce într-adevăr nu poate exista. Acest efect a fost adoptat și de compania britanică „Casa Ceramica”, care se ocupă cu țigla. Designul unic creează o iluzie uimitoare, care face podeaua plată să arate neclară și ondulată.

Acest etaj este prezentat într-una din sălile de expoziții ale companiei, care își are sediul în Manchester, Marea Britanie, unde oricine poate vedea iluzia cu ochii proprii și poate chiar să pășească pe această podeauă neobișnuită. Potrivit lui Duncan Cook, proprietarul „Casei Ceramica”, acest design a fost ales, astfel încât oamenii să nu mai alerge în coridoare coridorului și să alunece, ceea ce se întâmplase deja în mod repetat.

Designul este format din 400 de plăci din porțelan, fiecare dintre acestea fiind prelicrată aparte. Modelul finit dă impresia că există o adâncime imensă în centrul podelei. Însă, de fapt, suprafața este absolut plată!

Cel mai incredibil lucru îl vei putea vedea doar dacă vei trece prin această sală. Privind podeaua dintr-un unghi opus, vei observa că iluzia aceasta dispare într-un mod magic.

Cei de la „Casa Ceramica” a spus că ardeau de dorința de a-și depăși toate așteptările și ideile privind modul în care pot fi folosite plăcile. În plus, compania a angajat un artist local Miro Dudles să picteze pereții showroom-ului cu citate din „Alisa în Țara Minunilor” și un poem de-al lui Tony Walsh. Admiră aceste fotografii și lasă iluzia să intre în capul tău.

Ți-a plăcut și ție? Dacă da, atunci apelează la un specialist care te va ajuta să-ți faci această iluzie și în casa ta.