AMUZANT! Vezi cele mai bizare 13 superstiții din lume

Credeai că românii au obiceiuri și superstiții dubioase? Păi, în lume, se poate și mai rău… Mai jos îți prezentăm 13 superstiții stranii din toată lumea.

1.Una dintre superstițiile bizare se găsește în Rusia. Se spune că dacă vei mesteca biletul de autobuz, vei avea noroc. Iar dacă îl mănânci…este și mai bine. Interesant, nu?!!

2.În China se spune că dacă vei mânca tăieței lungi, vei avea o viață mai îndelungată.

3.Iar în Suedia, pentru a nu cădea într-o groapă din asfalt, trebuie să găsești un străin care să facă 3 pași în urmă.

4.Pentru a avea noroc în căsnicie, indienii pun o pisică să le roadă pantoful stâng.

5.Un obicei bizar în Marea Britanie este acela de a băga nou-născuții în…brânză. În acest fel ei vor avea o viață fericită și frumoasă. 

6.Majoritatea catolicilor se tund în Vinerea Mare. Ei fac acest lucru pentru a evita, pe tot parcursul anului, durerile de cap.

7.În unele țări, oamenii fac tot posibilul să prindă o frunză care cade din copac. Astfel ei cred că nu vor răci timp de un an.

8.Te temi de fulgere? Superstiția spune că dacă vei pune o ghindă la fereastră, fulgerele nu se vor apropia de tine.

9.Repetă cuvântul „iepure” în prima zi a fiecărei luni. Fă acest lucru dimineața. Potrivit englezilor, o să ai astfel noroc.

10.În noaptea de revelion, pentru a avea noroc, spaniolii mănâncă struguri.

11.Irlandezii au o superstiție și mai interesantă. Atunci când se mută în casă nouă, ei intră și ies pe aceeași ușă, purtând în buzunar niște orez.

12.Englezii au un cuvânt pentru a dori succes „reak a leg”. Păi iată germanii scuipă atunci când vor să-i ureze succes unui prieten. 

13.În Europa de est, cei care vor să se îmbogățească, poartă chiloți negri.

Sursa

error: Content is protected !!