Top 10 seriale, extrem de dure, contraindicate persoanelor cu un psihic slab

Dacă ești în căutarea unor seriale, care să te țină în suspans, atunci noi îți prezentăm o selecție excelentă de seriale, care și-au câștigat faima în întreaga lume datorită scenelor nemiloase și spectaculoase.

1.Tabu

Aventurierul James Keziah Delaney își construiește propriul său imperiu la începutul secolului al XIX-lea. Acţiunea serialului este are loc în anul 1814 şi prezintă peripețiile călătoriilor lui Delaney, un bărbat care a mers până la capătul pământului întorcându-se schimbat complet.

2.Hannibal

Will Graham este un psiholog talentat care, împreună cu FBI, caută un criminal în serie. Modul unic de a gândi al lui Graham îi oferă o abilitate uimitoare de a citi gândurile unei alte persoane, chiar și pe cele ale unui psihopat. El poate înțelege ce îi motivează pe ceilalți oameni. Dar când mintea criminalului se dovedește a fi prea complicată, el apelează la ajutorul lui Dr. Lecter, unul dintre cei mai buni psihiatri din țară.

3.Urzeala tronurilor

Este un serial de aventuri, iar acțiunea se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte regate. Robert Baratheon, regele ținutului Westeros, îi cere unui vechi prieten, Eddard Stark să-i fie sfetnic și să-l ajute în rezolvarea unor probleme delicate. Eddard suspectează însă că predecesorul său ar fi fost asasinat. El acceptă această propunere, tocmai pentru a avea posibilitatea de a investiga moartea suspectă a fostului sfetnic. Între timp, nimeni nu observă trezirea întunericului din legendele din Nord. Acțiunea se petrece într-o lume crudă, în care toți luptă pentru putere.

4.Banshee

Lucas Hood este un hoț care își execută sentința în închisoare. Cândva el și-a trădat complicii săi. După ce își ispășește pedeapsa, el ajunge într-un mic oraș din Pennsylvania, numit Banshee, unde i se propune postul de șerif local. Gangsterii, pe care i-a trădat cândva, își amintesc de el și caută răzbunare. O confruntare dificilă apare între noul șerif și foștii săi prieteni. Se încălcă liniștea populației locale, iar omorurile urmează unul după altul atunci când șeriful începe să “curețe” orașul.

5.Dexter

Sunt Dexter. Dexter Morgan. Lucrez ca expert criminalistic în poliția din Miami. Nu înțeleg dragostea, nu-mi pasă de sex și nu am sentimente. Eu sunt și criminal în serie.

Tatăl meu a fost polițist și m-a învățat cum să ascund dovezile. Cetățenii obișnuiți nu trebuie să se teamă de mine, ucid doar criminalii pe care poliția nu i-a putut aresta din anumite motive. Crima pentru mine este un act creativ, o artă.

Dar într-o zi … În Miami apare cineva care face același lucru ca și mine. Chiar mă depășește…

6.Spartacus: nisip însângerat

Este o poveste complicată a celui mai faimos gladiator roman. Dragostea l-a distrus de-a lungul anilor. Într-un moment al vieții, el este forțat să intre în arenă pentru a lupta. Spartacus trebuie să lupte pentru supraviețuire, să se facă prieten cu dușmanii și să învețe politica unei noi lumi plină de cruzime, sex și faimă. El va fi sedus de putere și setea de răzbunare. Onoarea și demnitatea sa însă îl vor ajuta să treacă cu brio peste toate obstacolele vieții.

7.Walking Dead

Serialul are în prim plan familia unui șerif, care încearcă să supraviețuiască după ce pământul a fost umplut de o anumită epidemie care a transformat oamenii în “zombie”. Șeriful Rick Grimes călătorește împreună cu familia sa și un mic grup de supraviețuitori în căutarea unui loc sigur pentru trăit. Teama constantă a morții le aduce însă în fiecare zi pierderi de vieți omenești. Personajele încep să simtă profunzimea cruzimii umane. Un serial în care cei rămași neinfectați, încearcă cu disperare să supraviețuiască într-o lume în care nimic nu mai are sens.

8.Lumea Vestului sălbatic

Într-un parc futurist „Wild West“ androizii sunt special concepuți pentru a efectua orice capriciu al vizitatorului, astfel încât acesta să se simtă pur și liber. În cazul în care robotul de defectează, acest lucru nu contează, echipamentul este reparat, se șterge memoria și este pus din nou în funcțiune, pentru a satisface alte capricii umane. Dar…se pare că nu toți roboții își pierd amintirile.

9.Oglinda neagră

În ultimii zece ani, tehnologia schimbă viața oamenilor într-un mod surprinzător. În fiecare casă, pe fiecare birou, în fiecare copac se găsește un TV, un monitor de calculator.  Oglinda neagră a existenței noastre în secolul XXI. Legătura noastră cu realitatea se schimbă. Serialul Oglinda neagră afișează o preocupare generală pentru lumea noastră modernă…

10.Vikingii

Un serial de televiziune istoric și dramatic. Serialul are în centrul acțiunii vikingul Ragnar. Acesta dorește să devină regele triburilor de vikingi. Legenda norvegiană spune că el a fost un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor.

Sursa

error: Content is protected !!