Ai trecut deja de 30? Nu mai fă aceste 8 greșeli! Sunt inacceptabile pentru vârsta ta. Convinge-te și tu!

A venit timpul să-ți stabilești prioritățile. Nu mai fă aceste greșeli fatale! Între 20 și 30 de ani, de obicei, e timpul deciziilor dubioase, a nesiguranței, a stagiilor „fioroase”, a sexului de proastă calitate și a emoțiilor confuze.

În jurul celor 30 de ani este timpul autorealizării. În această perioadă majoritatea femeilor își crează o familie și încep o carieră, formându-și un fundament pentru maturitate. De aceea, am identificat pentru tine greșelile pe care să nu le mai faci, că nu sunt caracteristice vârstei.

1. Angajatori care nu te plătesc suficient

Dacă la începutul carierei erai gata să accepți orice salariu doar pentru a fi angajată și a putea acumula experiență, acum este timpul să fii plătită conform eforturilor depuse și volumului de muncă realizat. Încearcă să evaluezi maximal de obiectiv prețul muncii tale. Iar dacă șeful actual nu-ți plătește atât cât meriți, atunci o va face alt angajator.

2. Neglijarea propriului corp

Este bine cunoscut faptul că odată cu timpul metabolismul încetinește. De aceea, ar fi mai bine să ai grijă de felul cum arăți. Aceasta te va ajuta să te simți mai încrezătoare, ceea ce te va face să obții tot ce-ți dorești.

3. Să-ți ceri iertare pentru ceea ce ești

Eu sunt scriitoare. Sunt ambițioasă. Sunt pasională. Dacă iubesc, atunci o fac cu toată ființa mea. Pe când aveam 20 de ani eram deseori acuzată că sunt prea visătoare, impulsivă și romantică. Acum pentru mine chiar nu mai contează părerile celor din jur.

Procedează așa cum crezi că e bine. Numai așa vei putea deveni un om bun, care nu va fi pus în situația să-și ceară iertare pentru ceea ce este.

4. Iubiți controversați

Dacă la 20 puteai să experimentezi cu tot felul de relații, acum e momentul să te gândești la ceva mai serios și să nu mai irosești timpul cu bărbați care fie nu știu ce vor, fie nu vor relații serioase, fie vor doar un singur lucru de la tine.

Economisește energia și emoțiile. Poate face parte din viața ta doar cel care e gata să depună efort pentru asta.

5. Să fii incertă în privința felului în care arăți

Am foarte multe prietene care tot timpul se plâng de neajunsurile pe care le au și se compară cu celebritățile de la Hollywood.

Nu mai fi atât de critică în raport cu tine și încetează să mai măsori stratul de grăsime de pe fese. Corpul tău este un templu. Iar îmbătrânirea are loc la fel ca și în cazul vinurilor. Dacă nu vei fi tu mândră de tine, nimeni nu o va face în locul tău.

6. Comparația cu alți oameni

Nu mai ești adolescentă ca să te compari cu semenii tăi. Deja trebuie să știi că tu vezi doar cea mai bună parte a vieții lor și că fiecare persoană are propria cale spre fericire.

7. Machiajul ieftin

Fața va începe să simtă diferența dintre o cosmetică scumpă și una ieftină. Deja nu-ți mai poți permite să economisești atunci când îți alegi o cremă, ea este decisivă pentru tenul tău. Dacă vrei să faci niște economii, mai bine cumpără mai puține haine și renunță la petrecerile costisitoare.

8. Discuțiile despre trecut

Uită de regrete! Uită de iluzia care te face să crezi că dacă procedai altfel, viața ta era să fie mai bună. Mai ai o groază de timp pentru a porni totul de la început.

Sursa