Află care sunt ritualurile de dimineață a 7 femei celebre de afaceri. Asta le-a adus lor succesul și ți-l poate aduce și ție

Lucrurile pe care le faci de dimineață îți crează dispoziția pentru întreaga zi. Și asta e cam trist, întrucât majoritatea dintre noi dimineața amână alarma de câteva ori, iar mai apoi caută cheile, pe care le țin în mână. Dar ce fac dimineața femeile de succes?

Rachel Zoe, directorul companiei „Rachel Zoe Inc.” și redactorul-șef al revistei „The Zoe Report”: „Dimineața mea începe cu o cafea, întrucât copiii mă trezesc la ora 6. După ce luăm dejunul și le pregătesc băieților mei pachete pentru prânz, eu îmi verific poșta electronică, îmi revăd programul zilei și mă îmbrac cu hainele pe care mi le-am pregătit de cu seară, acest lucru îmi economisește mult timp.”

Tamara Hill-Norton fondatoarea și directorul artistic al „Sweaty Betty”: „Eu nu iubesc să mă trezesc de dimineață, de aceea îi sunt foarte recunoscătoare soțului, care pregătește dejunul pentru întreaga familie. De obicei, primul lucru pe care-l fac e să beau un pahar de apă caldă cu lămâie, după care îmi fac un duș. Apoi îmi fac un smoothie din spanac, apă de cocos, avocado și coacăză. La fel, mai adaug suplimente alimentare „Moon Juice Power Dust”. Îmi îmbrac pantalonii mei de marcă „Zero Gravity”, mă urc pe bicicletă și pornesc spre oficiu.

Sallie Krawcheck, fondatoarea și directorul general al companiei „Ellevest”: „Eu mă trezesc în fiecare dimineață la ora 4, este cea mai productivă perioadă, când alte griji și probleme nu-mi invadează mintea. La această oră familia mea încă doarme, iar eu lucrez în fața lăptopului lângă șemineu, unde îmi ține companie doar pisica.”

Annie Lawless, fondatoarea mărcii de cosmetică „Lawless Beauty”: „ Primul lucru pe care-l fac dimineața, în timp ce soțul meu încă doarme, e 30 de minute de meditație. În acest timp mintea mea se purifică, mă readuce la viață și mă ajută să-mi păstrez calmul pe parcursul întregii zile, indiferent cât de încărcată nu ar fi. De asemenea, pot face yoga sau o scurtă plimbare pe plajă. După care prefer să beau un suc verde din varză, spanac, țelină, castraveți, lămâie, ghimbir, pătrunjel și turmeric.”

Yvonne Niami, fondatoarea companiei „n:Philanthtopy”: „ Eu îmi încep dimineața cu yoga, dacă nu o practic, devin foarte stresată ceea ce nu e bine. Ulterior beau o cafea tare, care să-mi asigure energia pentru întreaga zi. Și mai apoi îmi trezesc băieții cu mulți pupici, chiar dacă ei sunt nemulțumiți și doresc să mai doarmă.”

Christine Andrew, proprietara „Ily Couture”, blogger „Hello Fashion”: „Mie îmi place să mă trezesc dimineața, de obicei în jurul orei 6. În acest timp îmi fac treburile care necesită liniște, atât timp cât copiii mei dorm. Blogul, compania și familia ocupă atât de mult spațiu în mintea mea, că trebuie să găsesc un moment pentru a le nota pe toate, ca să mă pot concentra. Eu mă simt mai productivă atunci când tai un lucru făcut din lista mea.

Katie Willcox, autoarea cărții „Healthy Is The New Skinny”, fondatoarea agenției de modeling „Natural Model Management”: „Întâi de toate îmi citesc scrisorile electronice și îmi fac lista de activități. Acest lucru este foarte important pentru a le reuși pe toate. Ceea ce nu reușesc azi, se amână pe mâine. Atunci când muncesc eu ascult muzică, familia mea iubește asta, mai ales fiica mea mai mică. Aceasta ne crează o dispoziție bună tuturor și îmi face munca mai puțin stresantă.”

Sursa