Admirând cerul: 7 Lucruri pe care doar persoanele care au acest obicei le vor înțelege!

„Când îmi vine greu să-i sufăr pe toți nătărăii din această lume, când simt că ego-ul meu este prea vizibil, uneori rătăcesc până seara târziu și mă uit în liniște la cer. Mă întorc încet pentru a putea vedea toate acele miliarde de stele, toate acele milioane de galaxii, amploarea lor… și mă gândesc la cât de neimportante sunt toate și toți.” – Chris Moore

Ce vedem de fapt când ne uităm la cer? În timp ce unii găsesc în asta o mare semnificație spirituală, alții nu reușesc să aprecieze semnificația psihologică a acestui ritual.

Iată câteva lucruri de care poți să te bucuri atunci când admiri cerul!

1.Ești copleșit de speranță și libertate

Privind spre cer, poți găsi o nouă sepranță în momentele de disperare. Ți se oferă o șansă să încetinești pasul, să respiri adânc și să te conectezi cu natura, îmbrățișând libertatea.

2.Te simți special

Când te uiți prin telescop pentru a explora Galaxia, simți că luminile ei au călătorit milioane de ani prin vastitatea universului tocmai pentru a-ți atinge retina.

3.Îți stârnește curiozitatea

Profunzimea cerului îți trezește curiozitatea și te face să îți pui multe întrebări. Ce se află acolo? Oare există cu adevărat niște uși către alt univers? Suntem singuri? Privind spre cer, nu poți să nu ai astfel de întrebări.

4.Descoperi perfecțiunea lumii în care trăim

Atunci când lucrurile din jurul tău par confuze, incerte și dezordonate, poți să privești și să vezi măreția care îți taie răsuflarea. Ceva puternic acolo sus poate să-ți amintească că întotdeauna există o cale de ieșire și lucrurile se pot transforma din rele în bune.

5.Te simți hotărât să îți realizezi obiectivele

Privind cerul obții un sentiment de speranță și găsești o nouă determinare pentru a-ți atinge obiectivele. Probabil, acest lucru se datorează admirației pe care o simți față de cer și de măreția lumii care te înconjoară.

6.Când privești cerul, frumusețea capătă cu totul alt sens

Privind cerul te scufunzi în frumusețea fără de margini a soarelui, a lunii pline, a stelelor strălucitoare infinite la număr și a culorilor minunate ale curcubeului.

7.Îți aduce pace

Admirând cerul găsești pacea interioară, deoarece asta reușește să te facă să te simți special și încă te face să înțelegi cât de mic este locul tău în univers. Găsești pace pentru că cerul te face umil.