Acum 6 ani, el a fost expulzat din țara natală pentru că ar fi „prea atrăgător”! Iată cum trăiește acum!

Omar Borkan Gala este deja obișnuit cu atenția deosebită din partea celor din jur, precum și cu interesul constant față de propria persoană. Bărbatul este model și actor de profesie și, se pare că „irezistibil” de frumos pentru a trăi în Arabia Saudită.

Cu șase ani în urmă, bărbatul a fost nevoit să își părăsească patria. Mai exact, i s-a cerut să facă acest lucru.

Participând la un festival de film, Omar împreună cu alți doi bărbați a fost reținut de Comisia pentru Virtute și Prevenire a Viciilor pentru efectul pe care l-ar putea avea asupra femeilor.

În presă, s-au făcut multe speculații privind motivele expulzării lui Omar Borkan din Arabia Saudită. Potrivit unui ziar arab, expulzarea lui putea fi legată de teama „ca femeile să se dezbrace și să se arunce asupra acestor bărbați”.

Potrivit comunicatului oficial emis de delegația UAE, motivul real al reținerii și expulzării sale din țară nu a fost pentru că era prea atrăgător, ci din cauza prezenței alături de el și a celor alți doi bărbați, a unei artiste din Emirate. Acest fapt a sfidat obiceiul tradițional ca o femeie să nu intre în relații cu un bărbat, care nu face parte din familia sa.

Omar nu a părăsit țara de unul singur, ci împreună cu familia. După cele întâmplate, mass-media a scris că modelul vine ocazional în Arabia Saudită pentru a-și vizita rudele și prietenii.

Omar și-a început cariera de model atunci când avea 18 ani. El a reușit să devină imaginea multor branduri. În plus, el își încearcă talentul în calitate de actor și se angajează în promovarea diferitor mărci în lumea modei.

Bărbatul are multe hobby-uri, îi place să scrie versuri și se ocupă profesional de fotografie. În timpul său liber, Omar face echitație.

După ce i s-a cerut să părăsească țara natală, Omar s-a stabilit împreună cu familia în Canada. Acolo intenționează să rămână pentru totdeauna.