Acești oameni au reușit să transforme toaleta din curte într-o mică capodoperă!

Chiar dacă pentru unii, acest subiect ar putea părea unul neplăcut, totuși acesta este real și actual și reprezintă peste 70% din adevărul locuințelor rurale. 

Pentru locuitorii de la oraș, toaleta din curte este cel mai îngrozitor și dezgustător lucru! Ne-am obișnuit să gândim că acest loc, extrem de necesar pe de o parte, este înghesuit, murdar și șubred, adesea făcut din bucăți de scânduri, fără lumină și cu un miros neplăcut… Pe timp de iarnă este frig, pe timp de vară plin de insecte, deci total nepotrivit pentru gândurile despre eternitate.

Dar unii oameni au reușit să creeze o toaletă cu adevărat confortabilă, chiar dacă aceasta se află în stradă. Privește ce idei interesante!

Toaleta din curte poate fi construită nu doar din lemn, iar designul ei poate fi de la o cocioabă obișnuită până la o anexă drăguță, integrată perfect în peisaj.

Construirea toaletei în curte ar trebui să înceapă, mai întâi de toate cu alegerea locului potrivit, luându-se în considerare nivelul apelor subterane.

Este necesar să se țină seamă că toaleta ar trebui să fie situată în partea de jos a terenului, la o distanță de cel puțin 25-30 de metri de la sursa de apă potabilă.

Construcția tradițională din lemn păstrează perfect temperatura chiar și pe cele mai severe îngețuri.

Iar pentru regiunile mai calde, varianta cu ventilație suplimentară este cea mai potrivită!

De regulă, cele mai populare sunt structurile convenționale de o formă rectangulară. Dar, începând construcția puteți da frâu liber imaginației!

Un simplu vas cu rumeguș te va ajuta să soluționezi problema mirosului neplăcut pentru totdeauna.