Acești arbuști sub formă de pisici au dus în eroare tot internetul. Tu cum crezi, sunt reali? (9 foto)

Dacă ai văzut niște pisici gigantice, încetează să te mai ciupești. Sunt într-adevăr pisici și se află într-un parc din Marea Britanie. Creatorul lor este Richard Saunders, iar ideea sa poartă numele de „The Topiary Cat”. Toți arbuștii din acest parc sunt în formă de pisici, fiecare compoziție fiind una originală. În rol de prototip a fost pisica artistului, de pierderea căreia acesta suferă.

Aceste lucrări au fost executate în surrealism și au devenit adevărate opere de artă.

Gândul care l-a determinat pe Saunders să realizeze aceste frumuseți a fost faptul că oamenii iubesc pisicile și natura. Prin urmare, arbuștii în formă de pisici l-au făcut cunoscut în toată lumea.

Fiecare arbust-pisică este întruchiparea motanului său iubit Tolly. Și chiar dacă acesta nu mai este viu, el continuă să trăiască în fiecare dintre lucrările stăpânului său.

Saunders are o pagină de Facebook și Instagram unde publică zilnic noi poze cu motanul său. Noi vrem să vă dezvăluim o mică taină: mulți urmăritori ai artistului cred că acești arbuști în formă de pisici sunt într-adevăr situați în unul dintre parcurile engleze, dar de fapt Richard recunoaște:

„Eu pur și simplu plasez acești arbuști giganți în formă de motan pe fotografiile grădinilor publice din Anglia.”

Așadar, vizualizează cel mai frumos parc virtual din lume!

La umbra copacilor…

Lângă apa liniștitoare…

În fața conacului…

Privind în zare…

La răsăritul soarelui…

La întâlnire…

Potolindu-și setea…

În așteptarea vizitatorilor…

Dacă acești arbuști ar fi reali, cu siguranță parcul ar fi atras mult mai mulți admiratori decât în mediul online.