Aceste poze noi cu Sophia Loren i-au impresionat pe toți, fără excepție! Uite cum arată actrița la 82 de ani!

În comparație cu multe colege de breaslă, Sophia Loren nu și-a ascuns niciodată vârsta înaintată. În curând ea va împlini 83 de ani, dar e imposibil să-i spui băbuță acestei femei extraordinare. Și în prezent, chipul actriței continuă să apară pe panourile publicitare.

În anul 2014, Sophia Loren a devenit imaginea colecției de bijuterii „Damiani”, numită în cinstea sa. Iar în 2015 aceasta a semnat un contract cu „Dolce&Gabbana” pentru a le prezenta noul ruj de buze.

În filme actrița nu mai joacă din 2009, când s-a filmat în filmul „Nine” interpretând rolul de mamă a unei eroine principale. Astfel aceasta a apărut pe ecrane lângă alte nume sonore precum Nicole Kidman, Marion Cotillard, Penelope Cruz și Kate Hudson.

Loren participă la evenimentele mondene, iar aparițiile sale sunt spectaculoase: coafură, machiaj și rochie – toate sunt ideale.

Secretele sale de frumusețe sunt foarte simple.

Ea întrebuințează uleiul de măsline extra virgin ( atât intern, cât și extern, pe piele), bea cel puțin 8 pahare de apă pe zi, își spală fața mai întâi cu apă călduță, după care o masează cu un cub de gheață.

 

În ceea ce privește silueta, aceasta se datorează plimbărilor lungi și alimentației corecte.

Iată câteva fraze memorabile de la Sophia Loren:

-Există un izvor al tinereții: este mintea, talentul și creația ta, pe care le cultivi în viața ta și a persoanelor iubite. Atunci când vei învăța să bei din acest izvor, vei învinge vârsta.

-Exercițiile fizice te fac mult mai grațioasă. Atunci când faci sport regulat, mergi așa de parcă toată strada îți aparține.

-Eu petrec mult timp în fața televizorului, dacă este difuzat un film cu mine, îl privesc neapărat. Îmi amintesc de ceea ce s-a petrecut pe platoul de filmare. Astăzi filmele se fac cu totul altfel… Știți, sinceră să fiu, eu îmi ador filmele. Cred că am jucat foarte bine. Sunt foarte fericită când mă văd pe ecran.

-Orice femeie, când stă la măsuța de toaletă, devine o pictoriță și se scufundă în lumea artei. Iar, mai exact, primește o șansă.

-Când eram mică, nu mă consideram frumoasă. Pe la 10 ani eram extrem de slabă și nu aveam cu ce mă mândri. Nici azi nu pot spune că sunt frumoasă, asta trebuie să aprecieze alții. Chiar și așa, frumusețea nu este cel mai important lucru pentru mine.

Sursa