Aceste modele de pantofi nu vor fi niciodată la modă! 3 semne după care să te conduci!

Pantofii și poșeta pot atât să completeze un outfit, să îl facă perfect, cât și să îl distrugă totalmente. Chiar și cea mai la modă rochie va arăta prost, dacă nu o vei asorta cu o pereche de pantofi moderni, stilați și de culoarea potrivită.

Pentru a înțelege care pantofi și accesorii sunt acum în trend (nu o să-ți placă ce voi spune în continuare) trebuie să urmărești ultimele tendințe din lumea modei. În fiecare sezon, creatorii de modă ne bucură cu ceva nou și cu cât reacționezi mai repede, cu atât îți este mai ușor să te orientezi. Există însă câteva semne care indică la sigur care încălțăminte nu mai este actuală, care nu a fost niciodată și puțin probabil să devină la modă.

Aspect prostesc

Este dificil de explicat, dar există unele modele de pantofi, pe care dacă ți le poți imagina cu ochi și în rolul principal al unui desen animat pentru copii, atunci aceștia cu siguranță nu sunt pantofi la modă. De regulă, astfel de încălțăminte este realizată fie de anumite mărci specializate într-un domeniu particular, fie este vorba pur și simplu de un brand cu designeri inepți.

Arată confortabil

Acum voi suna ca Louboutin, dar în mare parte el are dreptate: moda nu întotdeauna are loc pentru comoditate. Și, desigur, ne străduim să găsim compromisuri, să căutăm confort, dar fii atentă: chiar și pantofii sport care sunt la modă nu pot fi comozi până la sfârșit. Indiferent cum ar fi pantofii pe picior, nu ar trebui să arate de parcă ai încălțat o pereche crocs.

Forma de pâslari

Îți mai amintești cum toată lumea era înnebunită după cizmele ugg? Acestea nu sunt unice după forma lor. Există o mulțime de încălțăminte de iarnă, care are aceeași formă urâtă. Poate avea fermoar, talpă groasă, chiar și unele imprimeuri sau decorațiuni. Dar, privindu-i nu îi poți descrie decât ca pe niște pâslari. Astfel de papuci nu au fost și nu vor fi niciodată la modă.