Aceste 9 sfaturi incredibil de utile, o să-ți ușureze semnificativ viața

Tu știai despre asta? Cel mai probabil că nu…

9. Pentru ca mașina ta să nu poată fi evacuată, pur și simplu, lasă volanul întors într-o parte la maxim. Aceasta nu va putea fi nici împinsă, nici ridicată.

8. Dacă îți este greu să ei o decizie, pur și simplu, aruncă o monedă. Ea nu va decide nimic pentru tine, dar atât timp cât va zbura în aer, tu vei înțelege ce vrei cu adevărat.

7. Atunci când faci cumpărături în internet, caută în google coduri promoționale. On-line poți cumpăra practic orice produs cu o reducere de 25%.

6. Dacă vrei ca băutura ta să se răcească repede în frigider, înfășoară sticla într-un șervețel umed.

5. Dacă ai închis întâmplător fereastra unui browser, apasă combinația de taste CTRL+SCHIFT+T și acesta se va redeschide imediat  cu istoria accesărilor.

4. Dacă nu știi ce cadou să-i oferi iubitei tale, spune-i că deja i-ai cumpărat ceva și propune-i să ghicească ce anume. Cel mai probabil, ea va enumera toate lucrurile pe care și le dorește.

3. Dacă în avion ai primit unul dintre locurile din spate, nu te indispune. Șansa ta de a supraviețui în cazul unei catastrofe va crește cu 40%. Locurile de la coada aeronavei sunt cele mai sigure.

2. Vrei să asculți una și aceeași melodie pe youtube, fără ca să apeși de fiecare dată pentru reluare? Scrie cuvântul „replay” între „youtube” și „com”.

1. Dacă te sună în continuu cineva cu număr ascuns, oprește telefonul. După ce îl vei porni, vei primi notificări despre apelul pierdut și numărul apelantului.

Sursa