Aceste 5 obiecte trebuie să le ai în casă. Ele atrag sănătatea, banii și fericirea!

Casele noastre sunt pline de obiecte, unele funcționale, altele decorative, însă nu orice lucru e binevenit. Noi ne-am documentat și îți vom da câteva sfaturi în ceea ce privește lucrurile care atrag energia pozitivă. Ele îți vor face locuința mai confortabilă, mai liniștită și îți vor aduce prosperitare.

Așadar, iată ce lucruri să ții în casă:

1. Ghiveciurile cu flori sunt oglinda stăpânilor. Dacă vei avea grijă de ele, acestea te vor răsplăti prin absorbția energiei negative.

2. Pieile prelucrate în casă, magazin sau oficiu aduc succes în vânzări, îmbunătățesc situația financiară și reduc pierderile. Doar că, la fel, trebuie să ai grijă de ele.

3. Un buchet de flori uscate, pus în vază, atrage bogăția, sănătatea și confortul. El va neutraliza energia negativă. Cam același efect îl au și legăturile de plante uscate atârnate de tavan în mai multe locuri. Din cele mai vechi timpuri se spune că plantele și florile care erau lăsate să se usuce în casă propagau energia sănătății.

4. Figurinele animalelor, cu excepția celor grotești, protejează casa de necazuri și aduc bunăstarea în casă. Câinii, urșii, tigrii, dragonii sunt animale protectoare. La fel, poți alege și mai multe statuete ale soldaților sau militarilor, pe care să le pui în același rând. Un mijloc de curățire a energiei negative sunt și elefanții de dimensiuni descrescătoare, puși unul după altul.

5. Pernele sunt un talisman pentru iubirea conjugală. Dacă aceastea sunt de o culoare aprinsă, cu diverse desene, ele îți vor proteja relația de despărțire și îți vor focusa atenția pe partener. Dacă sunt cu flori, ele îți vor proteja sănătatea. Dacă sunt cu chipuri omenești sau de animale – te vor apăra de pericole. Dacă sunt cu peisaje, vor fi de bun augur în toate începuturile tale.

Sursa

error: Content is protected !!