Aceste 4 cuvinte îți vor transforma visele în realitate. Iată ce trebuie să faci și ce trebuie să spui!

Cu siguranță ai auzit despre faptul că gândurile se pot materializa. Doar că nu toți știu cum să-și transforme dorințele în realitate. De ce oare?

Fiecare gând este o vibrație. Numai că un gând nu este un proiect care se materializează singur. E nevoie de mișcarea corpurilor în lumea materială. Alftel spus, gândind nu îmbogățești!

Atunci când ne spunem gândurile cu voce, ele devin mult mai puternice, ca exemplu putem menționa rugăciunile și mantrele.

Dar… numai cu rugăciunile n-o să câștigi suficienți bani pentru o mașină nouă… Cuvintele sunt insuficiente, acestea au o putere numai atunci când sunt susținute de fapte. Deci cuvântul trebuie să fie un tot întreg cu fapta.

Și în acest fel, ajungem la următoarea schemă:

Gând⇒Cuvânt⇒Faptă⇒Gând⇒Cuvânt⇒Faptă…

Creierul uman are niște capacități uimitoare, pe care nici cei din domeniul fantasticului nu le bănuiesc. Omul este capabil să se predispună pentru orice stare își dorește, numai că din păcate în cele mai multe cazuri e vorba de predispoziții distructive: frică, supărare, vină, furie.

Noi îți vom sugera ce gânduri, cuvinte și fapte să folosești ca să atragi doar stările de bine.

Mă bucur! Iubesc! Mulțumesc! Creez!

Aceasta este formula care provoacă cele mai puternice vibrații.

Mă bucur – este vorba despre acel sentiment sincer și luminos. Pentru ca să fii fericit e nevoie numai de dorință. Învață să te bucuri de tot ce-ți oferă viața, acordă atenție lucrurilor mărunte și într-o zi îți vei da seama că asta e fericirea.

Iubesc – trebuie să înțelegi că iubirea nu este o relație, iubirea este o stare, pe care nu o poți neapărat descrie în cuvinte. Pentru a iubi nu este neapărat să fii cu cineva, deși e plăcut să împarți acestă stare cu cel ce-ți este aproape. Iubirea e peste tot, e în jurul nostru, simte-o, respir-o…

Mulțumesc – nu uita să mulțumești pentru fericirea și iubirea pe care o primești. Mulțumește pentru tot ce ai și ce te înconjoară. Numai așa vei înțelege că de fapt ești bogat, numai că nu vedeai asta…

Creez – Capacitatea de a crea este în sângele nostru, doar noi am fost creați după chipul și făcătura Domnului. Noi putem face foarte multe, trebuie să ne dorim asta, indiferent că e vorba de o operă de artă sau de o afacere… Totul este în mâinile noastre, crează și vei avea tot ce îți dorești…

Spune aceste cuvinte cât mai des și nu uita să le susții prin fapte!

Sursa