Aceste 15 vedete duc o viață extrem de modestă. Iată de ce!

Cu toții ne-am obișnuit cu gândul că vedetele duc o viața de lux, datorită conturilor cu multe zerouri, pe care le dețin. Suntem siguri că ele își cheltuiesc averea pe automobile scumpe, iau masa doar prin restaurante și își cumpără iahturi de milioane.

Trebuie să știi că nu toate starurile au un astfel de stil de viață. Unele preferă o viață modestă, iar banii pe care îi au în surplus îi donează.

1. Keira Knightley

Keira încearcă să aibă o viață obișnuită. Ca și ceilalți oameni, ea își stabilește un buget lunar, pe care se străduiește să nu-l depășească. Dacă își dorește un lucru, pentru care trebuie să plătească foarte mult, ea reflectă o perioadă îndelungată, încât să fie sigură de faptul că acest lucru este necesar.

Keira nu iubește luxul și preferă să comunice cu oameni simpli.

2. Angelina Jolie

Chiar dacă are niște venituri considerabile, Angelina preferă să-i cheltuiască în mare parte pe susținerea familiilor sărace din Cambodgia și Asia de Sud-Est.

În anul 2013 ea creat o rețea de fonduri de caritate, fapt pentru care a primit „Oscarul” umanitar.

3. Reese Witherspoon

Reese nu-și alintă copiii cu prea multe cadouri și le cumpără doar cele necesare. Ea participă la organizarea colectărilor de lucruri și jucării pentru copiii nevoiași din SUA și Canada.

Actrița este președintele fondului de caritate Avon și susținătoare activă a profilaxiei de cancer mamar.

4. Keanu Reeves

Actorul nu-și cumpără vile și circulă în transportul public. Pentru rolul său din filmul „The Matrix” a primit 80 milioane de dolari, 90% dintre care i-a oferit colegilor și personalului auxiliar de pe platoul de filmare, considerând că aceștia au salarii prea mici.

Keanu a fondat organizația de luptă contra cancerului, pe care a refuzat s-o numească cu numele său. Gestul său a fost generat de tragedia din familia sa – sora actorului a fost bolnavă de leucemie.

5. Sarah Jessica Parker

Actrița știe să economisească și îi învață asta și pe copiii săi. Sarah frecventează des magazinele Second Hand, iar copiilor le coase singură haine.

De asemenea, Parker este ambasadoare a UNICEF și membru al Comitetului Politic al Femeilor din Hollywood.

6. Russell Crowe

Actorul și-ar putea permite o viață de lux, însă preferă să trăiască în Australia, unde și-a cumpărat o fermă mică și un jeep vechi.

El donează foarte mulți bani diferitor fonduri și chiar fanilor săi, care au nevoie de ajutor.

7. Kate Middleton

Ducesa de Cambrige este populară nu doar în Marea Britanie. Oamenii au îndrăgit-o pentru faptul că aceasta nu cheltuiește averea Regatului pe haine scumpe.

În viața de zi cu zi aceasta poartă haine Zara, Hobbs sau H&M, iar economiile sale le oferă în scopuri caritabile.

8. Christian Bale

Renumitul actor preferă să doneze onorariile sale deloc mici. În cadrul unui interviu acesta a declarat: „Bogăția nu înseamnă nimic pentru mine. Dacă un hoț ar da buzna în casa mea, ar izbucni în plâns”.

9. Leonardo DiCaprio

Actorul încă de la începutul succesului său în carieră a înțeles că banii nu-l vor face fericit. Așa că în 1998 el a creat fondul de caritate care-i poartă numele.

În prezent, DiCaprio este preocupat de problemele ecologice, a devenit ambasador al ONU și a realizat un film despre schimbările climaterice.

10. Jessica Alba

Jessica este o mamă econoamă, a fondat compania de scutece ecologice. Ea poate fi văzută deseori în marketuri și în transportul public.

Actrița obișnuiește să-i ajute pe copiii nevoiași din Africa, luptă contra SIDA și se alătură la diverse campanii de binefacere.

11. Hayden Christensen

Acest tânăr actor a obosit de viața de la Hollywood și s-a mutat la fermă, unde singur își prelucrează pământul.

12. Sandra Bullock

Vedeta participă activ la acțiuni de caritate. Deja de 4 ori aceasta a donat câte 1 mln de dolari Crucii Roșii.

13. Jennifer Garner

Vedeta de la Hollywood deseori poate fi văzută la cumpărături în haine obișnuite. Jennifer colaborează cu fondul Save the Children, care se ocupă cu ajutorul copiilor din țările în curs de dezvoltare.

14. Jennifer Lawrence

Renumita actriță conduce un Volkswagen Eos, preferă distracțiile simple ( să mănânce ceva bun și să privească televizorul), iar banii câștigați îi donează.

15. Quentin Tarantino

Controvesatul regizor nu are nevoie de mașini scumpe și alte obiecte de lux, unica sa pasiune este recuzita de film. De asemenea, Tarantino îi ajută frecvent pe cei care au avut de suferit în urma calamităților naturale.