Acesta este lucrul care întinerește o femeie. Important e să-l afli cât mai devreme!

Toate femeile își doresc sa fie mereu tinere și frumoase, iar pentru asta ele depun mult efort și fac multe investiții. Cu părere de rău, nu orice femeie este gata să-și irosească timpul pe asta, invocând diferite scuze legate de „copii, soț, curățenie ș.a.”

De fapt, pentru a arăta bine și fresh nu e nevoie neapărat de o groază de timp și de bani. Stilul nostru de viață este mult mai important pentru aspectul exterior decât procedurile spa și cremele scumpe.

Dacă vrei să afli ce să facă o femeie de peste 40 de ani pentru a-și menține tinerețea, citește în continuare.

Sport

Nu este neapărat să petreci ore în șir la sală. Pentru a-ți menține corpul în formă este suficient să faci dimineața gimnastică timp de 30 de minute sau să faci mișcare în timpul zilei. Plimbările îndelungate la aer liber sunt mult mai benefice decât sportul chinuitor la sală.

Alimentația corectă

Suntem ceea ce mâncăm! Dacă o să renunți la produsele dăunătoare nu doar te vei simți mai bine, dar și vei arăta mai bine. Încearcă să renunți la zahăr și sare. Zahărul împiedică producerea de colagen. Iar din cauza excesului de sare, are loc retenția de apă în organism. Consumă cât mai multe fructe și legume.

Somnul

Un somn complet și sănătos o să te ajute să fii mereu fresh. Dormi cel puțin 7 ore pentru ca organismul să reușească să-și restabilească energia. De asemenea, organizează-ți un regim corect al zilei: trezește-te devreme și culcă-te nu mai târziu de ora 24:00.

Protecția solară

După 40 de ani trebuie să acorzi o atenție deosebită pielii. Poartă întotdeauna cu tine o cremă cu protecție SPF. Ea te va ajuta să-ți menții tinerețea. Celulele pielii vor îmbătrâni mai lent, dacă se va exclude contactul cu razele ultraviolete.

Gâtul

Atunci când hidratezi fața sau îți faci un peeling nu uita și de gât. Această zonă este sensibilă la schimbările de vârstă și își pierde rapid tonusul.

Iată o mască anti-îmbătrânire pentru gât și decolteu:

Mască cu banane 

Pisează o banană coaptă bine și adaugă o lingură de apă de trandafiri sau de ulei de trandafiri. Amestecă bine până se omogenizează masa. Aplică masca pe gât și decolteu, las-o să acționeze 30 de minute și apoi spală cu apă călduță.

Pentru un rezultat evident trebuie să aplici masca de 3 ori pe săptămână.