Acest test îți va descrie tot ce simți în acest moment. Vei fi copleșit de profunzimea lui!

Este un test bazat pe o iluzie optică, unicul lucru pe care trebuie să-l faci este să arunci o privire la imaginea de mai jos și să reții ceea ce ți-a atras în primul rând atenția. Imaginea care ți-a furat privirea, va arăta tot ce simți în acest moment.

Vezi rezultatele mai jos.

Prima variantă: Copaci, păsări, colibe

Această imagine este strâns legată dă gândul la libertate: despre asta vorbesc păsările și copacii. De aceea, se poate spune că ești o persoană liberă și independentă.

Dezavantajul libertății tale este faptul că tu ești barca, iar malul este viața. Tu nu ești legat de mal și te poți pierde foarte ușor. Nu știi să sesisezi limita dintre permis și interzis. Această atitudine a ta poate genera conflicte și chiar despărțiri. Trebuie de menționat că majoritatea oamenilor așa și nu înțețeleg concepția de om liber cu adevărat. Păsările libere, de obicei, sunt singuratice, dar lumea are nevoie de ele.

Avantajul libertății tale: ești unic, minunat și foarte talentat. Prezinți interes pentru cei din jur, de aceea ei vor să petreacă mai mult timp cu tine. Tu știi să asculți și să simți ceea ce simt alții. Ești o personalitate deosebită, care știe ce vrea în viață. Tu poți trece peste orice bariere, dacă crezi în tine.

A doua variantă: Elefant

Asta înseamnă că în acest moment simți necesitatea de a te apăra. Tu ai nevoie de un gardian care să fie asupra ta la fel cum elefantul asupra colibelor. În prezent, treci printr-o perioadă în care te simți neîncrezător. Ești o persoană bună la suflet, liniștită, sinceră și generoasă. Din păcate, ești nevoit să treci prin vremuri grele. Însă intuiția ta îți spune că a venit timpul să mergi mai departe. Alungă gândurile rele din cap și continuă să trăiești, să zâmbești, să creezi, să comunici, să iubești, să plângi și să ierți.

Sursa