Acest motan cerșea carne la magazin și o ducea undeva. Povestea lui o să te emoționeze!

Totul s-a întâmplat la un magazin de carne din suburbie. Un pisoi roșcat venea zilnic în fața vitrinei, se uita la carne, dar fără să scoată vreun sunet. Prima oară a fost alungat, dar motanul insistent s-a întors.

Fiind o amatoare de pisici, stăpânei magazinului i s-a făcut milă de el și i-a dat „cerșetorului” niște resturi de carne. Motanul le-a luat cu grijă și a ieșit din magazin. Femeia s-a gândit că acesta iese să mănânce. Doar că acesta așa proceda de fiecare dată când își primea carnea, până ce stăpâna magazinului a decis să-l urmărească. Femeia a devenit curioasă să afle unde motanul duce mâncarea…

Astfel, în ziua în care motanul venise chiar înainte de închiderea magazinului, femeia l-a servit ca de obicei și după asta a mers după el. I-au dat lacrimile din cauza celor văzute: pisoiul roșcat îi ducea de mâncare unui alt pisoi roșcat, a cărei lăbuță era blocată sub o placă de beton.

Fără să stea pe gânduri, femeia a luat motanul rănit și l-a dus la veterinar, iar ulterior a venit și după motanul cerșetor.

În acest fel, cei doi prieteni au ajuns să trăiască la proprietara magazinului de carne, femeia nu a putut să-i despartă. Medicul veterinar a zis că motanii nu sunt rude, ei pur și simplu supraviețuiau în stradă împreună. Altfel zis, nevoile i-au înrudit.

Acum motanii locuiesc într-o casă la sol, cu o curte mare – au libertatea cu care s-au obișnuit în stradă, dar și o stăpână iubitoare și grijulie.