Acest cuplu a uimit Internetul: O ședință foto cu ocazia logodnei, de la care te iau fiorii!

Oamenii iubesc să imortalizeze ocaziile speciale în fotografii minunate. Astfel, ei împărtășesc momentele lor frumoase cu oamenii importanți și creează, de asemenea, o amintire pe care o păstrează de-a lungul vieții. Desigur, ședințele foto romantice cu fundaluri frumoase arată destul de drăguț… dar încep să devină plictisitoare.

Tot mai multe cupluri încearcă să găsească alte modalități de a-și face fotografiile mai interesante și deosebite, ceea ce au făcut și îndrăgostiții Vanessa Lawson și Josh Morden. Cu ocazia logodnei, cei doi au organizat o ședință foto mai specială, pentru a-și uimi rudele și prietenii!

Totul a început destul de duios – un cuplu îndrăgostit îmbrăcat frumos, se plimbă prin pădure într-o zi frumoasă de vară. Dar, foarte curând, ședința foto a luat o altă întorsătură – o întorsătură terifiantă.

Dacă există un lucru care să-i placă atât lui Vanessa, cât și lui Josh la fel de mult, atunci sunt filmele horror – și ei și-au dorit să manifeste asta prin fotografiile lor.

Dacă ești și tu un amator al filmelor de groază, probabil că ai observat inscripția „Camp Crystal Lake” din prima fotografie și știi ce ar semnifica asta. Iar dacă nu, îți spunem că este locația filmului horror „Friday the 13th”, unul dintre preferatele cuplului îndrăgostit.

La începutul ședinței foto, realizate de Brandon Gray, Vanessa și Josh fac o plimbare în jurul lacului, când deodată apare un vizitator neașteptat. Atunci atmosfera se schimbă brusc!

Aceste fotografii au fost făcute în anul 2013, dar încă continuă să circule pe internet. Fă scroll mai jos pentru a vedea continuarea!

De data aceasta fără happy end!