Acest caz real o să te cutremure! Iată de ce moartea vine atunci când bate ceasul, orice ar fi…

Această poveste s-a întâmplat în primăvara anului 1994, când tânărul american Ronald Opus a decis să-și pună capăt zilelor.

El a scris în bilețelul său de adio că a obosit de faptul că nu este înțeles de părinții săi și de problemele financiare. Opus a sărit de pe geamul apartamentului situat la al noulea etaj. În acea zi, personalul care se ocupa de spălatul geamurilor la exterior a întins o plasă de siguranță la nivelul etajului 7. Așa că Opus ar fi căzut pe ea – speriat, dar viu.

Doar că nu a fost totul atât de simplu. Atunci când Ronald cădea pe lângă etajul 8, a fost împușcat direct în cap. În timpul investigării cazului, s-a stabilit inițial că persoana care a tras în tânăr, va fi învinuită de omor din imprudență, pentru că deși n-a vrut, a omorât un om care putea să cadă pe plasa de protecție ( chiar dacă intenționa să moară).

Ulterior s-a depistat, însă, că la al 8-lea etaj, bătrânul a țintit în soția sa, dar a nimerit în geam. Și respectiv, învinuirea deja se referea la tentativa de omor a soției. Doar că investigațiile au mai arătat, că bătrânul întotdeauna lua în mână arma neîncărcată (!), atunci când cei doi se certau, fapt confirmat și de soție. A zis că e un fel de ritual de familie în timpul scandalului. Ceea ce înseamnă că se va face vinovat de omor din imprudență cel, care a încărcat arma.

Cine putea fi? În vizită la cei doi soți, venea doar fiul. El știa că tatăl său deseori ia arma atunci când e nervos pe mama și a încărcat pistolul. El spera că tatăl o va omorî pe maică-sa și va nimeri la închisoare pentru asta. Însă cei doi soți se împăcau destul de bine ultima vreme… Unde e fiul? El trăiește cu un etaj mai sus e Ronald Opus!

El a încărcat arma în speranța finalului presupus, dar nu s-a întâmplat nimic și a decis să se sinucidă. A murit din propria încărcătură!

Această istorie nu este inventată. Sunt fapte reale, poți să te documentezi!

Sursa