Această mamă transformă cămășile vechi ale soțului în haine minunate pentru fetițe ( 11 foto)

Te-ai gândit vreodată că hainele vechi s-ar putea transforma în ceva nou și original? Cu puțină creativitate și talent este posibil să dai o nouă viață, unor lucruri demult uitate în dulap.

Stephanie Miller este o mămică a patru copii – 2 băieței și 2 fetițe, care a devenit faimoasă datorită abordării sale neordinare. Întrucât copiii îi ocupau aproape tot timpul deja de mai mulți ani, femeia a decis că trebuie să-și găsească o ocupație, care deși s-o distragă de la rutina zilnică s-o lase în același areal al maternității.

Privind mai multe tutoriale video pe internet, Stephanie a zis că vrea să încerce croitoria.

Primele lucrări ale sale au fost niște jucării moi, iar după ce a văzut cum soțul își aruncă cămășile încă într-o stare bună a decis să încerce și altceva.

Acum cele două fetițe ale mămicii talentate poartă mereu haine noi și originale, iar Stephanie economisește destul de mult la procurarea hainelor.

După ce a început să plublice pe internet fotografiile „până la” și „după” cu fetițele sale în ținute noi din cămăși vechi, croitoreasa Miller a devenit faimoasă.

Prietenii și rudele au început să-i doneze cămăși pentru ca ea să le ofere o nouă viață.

Fetițele ei sunt cele mai fericite pentru că poartă haine ce se deosebesc de ale altor copii.

Stephanie nu se limitează doar la rochii, ea transformă cămășile în bluze, șorturi, salopete și costume.

Uneori, Stephanie Miller își înnoiește și propria garderobă.

Din cămăși ies cele mai vaporoase și stilate fuste. Inspiră-te, s-ar putea să arăți și tu la fel de bine, fără să cheltuiești practic nimic.