Această chelneriță a găsit pe masă ceva ce a făcut-o să izbucnească în plâns. Află-i și tu istoria! Te va cutremura!

Un bărbat se deplasa cu mașina spre casă și a văzut pe carosabil o femeie în vârstă, care după cum se vedea avea nevoie de ajutor. S-a oprit lângă Mercedesul ei, unde aceasta stătea deja de câteva ore, fără ca să se oprească cineva. Chiar și așa ea nu s-a arătat prea ușurată când bărbatul s-a oprit, fiindcă acesta părea destul de sărac, periculos și flămând…

El și-a dat seama de asta, pentru că nu a fost o primă reacție de acest fel. Toți oamenii bogați reacționează așa când văd unul ca el.

„Bună seara, aș putea să vă ajut. Cred că ar fi bine să vă urcați în mașină, acolo e mai cald. Apropo, eu sunt Brian Anderson.”

Problema nu a fost atât de mare pe cât își imagina această femeie vârstnică, Brian repede a reparat totul, iar văzând că finalizează, femeia a deschis geamul și a început să-i vorbească. I-a zis că nu este de prin părțile astea și că nu planifica să se rețină prea mult. Totodată ea și-a manifestat recunoștința, propunându-i bărbatului bani în schimb la ajutorul valoros.

Brian i-a zâmbit și a renunțat, fără niciun dubiu. În acest moment el și-a amintit de toți oamenii care l-au ajutat pe el cândva și i-a zis femeii, că dacă vrea să facă un bine atunci să ajute pe cineva care într-adevăr are nevoie de asta.

El a așteptat până femeia a plecat. După o experiență atât de proastă, aceasta și-a încununat ziua cu niște emoții pozitive, oferite de bunătatea acestui tânăr.

După câțiva kilometri parcurși, femeia s-a oprit la o cafenea. Era o cafenea sărăcă și murdară, însă ceea ce i-a atras privirea a fost o chelneriță însărcinată prin luna a șaptea, care abia de mai dădea cu o cârpă rufoasă peste mesele vechi și lipicioase și tot cu ea își ștergea și sudoarea de pe frunte.

Femeia a mâncat câte ceva din ce i s-a servit. Iar când a venit timpul să-și achite nota, ea și-a amintit de Brian. A lăsat 100$ și a plecat. Chelnerița s-a apropiat de masă, când a văzut banii a vrut să oprească femeia, dar ea era deja destul de departe. Sub bancnota de 100$ a găsit notat pe șervețel următorul mesaj: „Tu nu-mi datorezi nimic. Te înțeleg foarte bine. Și eu am fost ajutată de către cineva, fără să mi se ceară ceva în schimb. Iar acum eu te ajut pe tine. Dacă ai să vrei să-mi mulțumești, fă asta prin a nu opri acest circuit de iubire și bunătate.” Lacrimile au cuprins-o, iar sub șervețel mai erau încă 400$.

Chelnerița și-a terminat tura pe o notă foarte bună și a plecat fericită acasă unde o aștepta soțul obosit, care muncea de cu zori până seara pentru a-și asigura familia cu toate cele necesare. „Bună, dragule meu Brian Anderson! Nu-ți imaginezi ce femeie minunată am întâlnit eu azi…”

Sursa