Abundența vine numai pentru cei care deja o au. Aceste activități te vor ajuta să îți schimbi viața!

Timp de două săptămâni, practică următoarele activități și vei observa cum viața ta se va schimba: atunci când îți pare că oamenii te refuză – în laudă, apreciere, ajutor, îngrijire iubitoare și așa mai departe – atunci oferă-le acest lucru. Oferă și vei primi!

Nu poți obține ceea ce nu oferi. Fluxul de ieșire determină fluxul de intrare. Gândindu-te că lumea te refuză într-un fel, știi că, în realitate, nu e chiar așa rău, dar continui să crezi asta. Aceasta este abundența.
Sursa abundenței nu vine din exterior. Face parte din tine, din ceea ce ești. Cu toate acestea, trebuie să recunoști abundența care este disponibilă în exterior. Fii plin de viață în tot ceea ce te înconjoară. Simte căldura soarelui pe piele, admiră florile, mănâncă fructe. Plenitudinea vieții este la fiecare pas.

Recunoștința față de această abundență înconjurătoare trezește acea abundență care se găsește în tine. Elibereaz-o, las-o să expire. Când zâmbești unui străin, vei o mică cantitate de energie. Da. Deseori întrebați-vă întrebarea: “Ce pot să dau aici; cum pot servi această persoană, această situație? “

Abundența vine numai pentru cei care deja o au. Acest lucru pare aproape nedrept, dar așa este. Atât abundența cât și lipsa sunt stările interne care se manifestă în realitatea ta. Mulți dintre noi sunt convinși că societatea noastră este formată din egoiști, ticăloși și mincinoși, răi și nerecunoscători. Dar, de fapt, este important să înțelegeți că nu există oameni răi sau buni. Fiecare dintre noi este remarcabil în felul său. Și indiferența și furia nu sunt altceva decât o mască, o coajă protectoare.
Sursa

error: Content is protected !!