A fi un Maestru este o decizie! Acest text te va ajuta să fii mai puternic și mai responsabil de viața ta!

Cu toții suntem urmașii învățăturilor profesorilor. Vreau să îți deschid un mic secret. De fapt, se află la suprafață, trebuie doar puțină atenție,pe care dintr-un motiv oarecare, mulți nu o oferă.

Un bun student poate deveni un Maestru. Un student bun este un discipol veșnic, dar care se poate dezvolta prin multă muncă. Un student bun nu-și poate părăsi rolul de student, dar poate evolua. El are nevoie de cineva mai puternic și mai înțelept ca să fie responsabil pentru viața lui. Profesorul este cel care îi înlocuiește pe părinții săi. Iar singura șansă pentru a avea o carieră bună este să lupți. Momentele de tensiune sau de eșec sunt percepute de unii ca o trădare. Un ucenic bun nu se va pierde niciodată, el va ști cum să lupte pentru a reuși mereu.

Pentru a fi Maestru, nu trebuie să fii luminat. Nu este necesar ca să știi totul pentru a reuși să ai parte de pozitivitate. De fapt, Maestrul are modul lui de viață. Un Maestru bun știe cum să reacționeze în orice situație. El nu are nevoie de autorități din afara ca să simtă adevărul.

Un Maestru bun este un creator de excepție al lumii, dirijorul energiei creative a Surselor sale care provin din interior. Acesta este opusul conductivității discipolului, care îl primește din exterior spre interior și strălucește în lumina reflectată. Prin urmare, un discipol bun, poate deveni un student mai perfect, iar cu timpul și un Maestru excepțional.

A fi un Maestru este o decizie, iar alegerea -nimic mai mult decât următoarea cale pe o vei parcurge. Confirmă-ți alegerea în fiecare moment, când decizi să îți manifești esența în lume. Aceasta nu înseamnă că nu mai trebuie să înveți nimic altceva în plus. Dar, asta înseamnă să înveți dintr-o poziție diferită. Descoperirea unor noi căi și fațete ale creativității, găsirea de noi modalități de manifestare a spiritului prin sine este cea mai bună cale de a fi cineva unic.

Sursa

error: Content is protected !!