9 trăsături de caracter involuntare care se formează la un supra-cugetător

Cei mai mulți dintre noi care au tendința de a gândi prea mult și sunt oameni luminoși sau contemplativi. Mintea noastră este întotdeauna ocupată de gânduri, griji și scenarii. Acest obicei poate fi unul destul de obositor.

Iată o listă a trăsăturilor comune pentru cei care gândesc prea mult. Decizi singur dacă este bine să o faci sau presupune pericole.

1.Nu au încredere în oameni și din această cauză, inițiază relații personale foarte greu 

Pentru o persoană care cântărește totul și se gândește prea mult, este aproape imposibil să aibă încredere în oameni. Toți avem momente dificile sau suntem răniți uneori, dar pentru gânditori durează destul de mult timp să construiască încredere în oameni.

2.Insomnie

Dacă suferiți de insomnie, s-ar putea să fiți un supra-cugetător. Este imposibil să adormi, când creierul este mereu ocupat, face planuri și măsoară fiecare milimetru. Supărările și îngrijorările tot fura din calitatea somnului. Uneori, cugetătorii exagerează cu privire la lucruri absolut normale.

3.Sunt interlocutori fascinanți

Mereu au ceva de spus. Acești oameni sunt bine informați, au o memorie incredibilă și sunt pregătiți să împărtășească mereu cunoștințele lor. Acest lucru le oferă posibilitatea de a comunica pe mai multe subiecte diferite, cu mai multe persoane. Pot lesne porni o temă de discuție și pot crea ușor conversații mega interensante și utile.

4.Sunt atenți la detalii

Sunt foarte meticuloși. Fiecare tusă va fi tratată cu mare seriozitate și vor fi cu toate analizele la pachet. Nu este nimic întâmplător sau nesemnificativ pentru supra-cugetători. Ei sunt migăloși și profunzi până la cele mai mici detalii. Aceast lucru poate irita mult și se poate transforma în pedantism.

5.Au o gândire critică excelentă

Supra-gânditorii sunt talentați în rezolvarea problemelor, deoarece au o gândire critică excelentă. Ei sunt orientați spre detalii minuscule și sunt capabili să despice firul în patru cu migală. Această abilitate îi ajută să se pregătească pentru aceste rezultate înainte de timp, astfel încât să fie gata să reacționeze atunci când este necesar.

6.Își cer scuze când nu este cazul

Desigur, că este un gest manierat, atunci când ceri scuze pentru incomoditate sau pentru că ai greșit ceva. Cu toate acestea, mulți cugetători își cer scuze când nu este necesar. De obicei, pentru că au avut o impresie, apoi s-a schimbat sau pentru orice alt lucru lipsit de importanță.

7.Sunt sufletul petrecerii

Când se relaxează sunt extraordinar de veseli, spun glume și servesc în rând cu toată lumea. Au tendința de exagerare și în acest aspect, mai apoi, regretă.

8.Au nevoie de aprobare și de sfaturi duble 

Mereu au nevoie de sfaturi și de mai multe opinii referitor la orice banalitate. Nu sunt prea încrezuți în forțele proprii și pun la îndoială orice părere, din acest motiv, are nevoie de mai multe opinii.

9.Avertizează pe toată lumea 

Da, este drăguț să ai grijă de alți oameni, să te intereseze viața lor personală și ce emoții au, dar acest lucru poate irita. Atunci când avertizezi pe toată lumea și răspândește informațiile, este foarte inconfortabil, chiar dacă intențiile sunt nobile.