9 Motive pentru care să-ți iubești pisica: Dacă îi dăruiești afecțiune, ți-o întoarce înzecit!

Cei care au o pisică, își adoră animalul de companie. E clar, deoarece este foarte dificil să nu iubești pisicile. Și există mai multe motive obiective pentru o astfel de atitudine!

Pisica nu se plictisește niciodată

Atunci când pisica se plictisește, ea se culcă. Când se trezește, nu se mai simte plictisită, doar flămândă. De aceea pisica mănâncă. Iar apoi își vede de propriile treburi. Ea se joacă. Ea improvizează. Ea se uită. Asta o ajută să facă trăsnăi și să învețe.

Pisica niciodată nu se smiorcăie

Adică, dacă pisica se smiorcăie, ea vrea fie să mănânce, fie la toaletă, dragoste și afecțiune sau toate dintr-o dată. Să-i satisfaci dorințele unei pisici este foarte simplu. Pur și simplu o faci! Pisica nu-ți scoate mințile în palmă, ea știe exact ce vrea de la viață.

Dacă pisica își dorește afecțiune, o să ți-o întoarcă înzecit

Pisica vine și se lingușește. Nu-i pasă că cineva bea ceai, lucrează în toiul nopții la calculator sau vopsește un lucru delicat cu lac. Pisica vrea dragoste. Chiar acum. Imediat. Poți mai întâi să o mângâi pe spate, apoi după ureche sau invers. Nu-i pasă. Ea dorește să împartă din bucuria de a fi în casa ta, de a fi lângă tine.

Pisicii nu-i este rușine

Pisicii nu-i este rușine de coada băgată în ceașca cu cafea, de părul de pe haina nouă și covor, de papucii pișați, de mobila zgârâiată. Ea se simte bine, este o pisică și așa trăiește ea. Poți să te înțelegi cu ea sau poți să trăiești în altă parte. Rezistența este inutilă.

Pisica este suverană

Încearcă să scoți pisica de sub canapea. Nu ai dreptul de a invada teritoriul statului ei. Împotriva ta vor fi utilizate arme precum gheare, dinți, mieunat de luptător și priviri aprinse din întuneric. Pisicii nu îi place violența, dar o aplică când simte că este nevoie.

Pisica este minunată

Pe lângă asta, pisica este transparentă. Dacă nu vezi televizorul prin pisică, aceasta este problema ta. De ce te uiți la televizor când ai o pisică? Uită-te la pisică. Vorbește cu ea. Apreciază oportunitatea de a avea un asemenea companion.

Pisica este pufoasă și știe să toarcă

Doar dacă, desigur, nu o iei de la capătul de la care mușcă și zgârâie. Nimic nu este mai plăcut, decât momentul în care pisica își freacă capul de corpul tău și începe să toarcă. Torsul este foarte relaxant și te binedispune. Aș putea spune că aceasta este principala lor calitate și arma cu care ne țin subjugați.

Pisica este independentă

Bineînțeles, acesta este un mare avantaj. Atâta timp cât are hrană și apă suficientă, nu ai de ce să-ți faci alte griji. Ea te așteaptă cuminte și în liniște, până te întorci acasă.

Pisica este grațioasă

Aceasta simte nevoia să arate mereu perfect. Blana îi este mereu îngrijită, e atrăgătoare, cere mângâiere și place ochiului. Mersul ei este elegant și grațios, chiar dacă nu o vede nimeni înafară de tine și șoarecele din bucătărie. Trebuie să recunoști, pisica ta este extraordinară!