9 filme excepționale pe care le vei privi cu sufletul la gură

Îți prezentăm o selecție de filme extraordinare, care pe lângă faptul că au un subiect interesant și intrigant, o să se întipărească pentru mult timp în conștiința ta și o să vrei să le mai revezi!

1. Domnul Brooks (Mr.Brooks, 2007)

Earl Brooks are totul: o sotie iubitoare si o fiica devotata o pozitie importanta în societate si propria lui afacere prospera. Cu toate acestea, dl. Brooks mai duce o viata, una nestiuta de nimeni. Este, în acelasi timp, cunoscutul ucigas în serie, numit Thumbprint Killer.

2. Dispărută (Gone, 2012)

Jill Parrish (Amanda Seyfried) descoperă cînd se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mîinile unui individ care o răpise, un ucigaș în serie neprins încă, așa că acum e convinsă că același individ s-a întors și a răpit-o pe sora ei. Temîndu-se că Molly va fi moartă pînă la răsăritul soarelui, Jill pornește într-o cursă nebunească pentru a-l găsi pe ucigaș, a-i scoate la iveală secretele și pentru a-și salva sora.

3. Cea de-a 9-a viață a lui Louis Drax (The 9th Life of Louis Drax , 2016)

După ce a supraviețuit în toată viața sa ghinionistă celor opt accidente ce l-au adus aproape de moarte, Louis Drax (Aiden Longworth) cade de pe o stâncă la a noua aniversare. În timp ce poliția investighează cauza căderii aproape fatale a lui Louis și locul unde se află violentul său tată, Peter (Aron Paul), faimosul neurolog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) se folosește de practici neortodoxe în încercarea de a pătrunde în subconștientul băiatului și de a dezvălui adevărul despre evenimentele care au condus la starea lui.

4. Non-stop (Non-stop, 2014)

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul și intră din nou în acțiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans și situații la limita imposibilului. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofițerul de zbor Bill Marks (Neeson) primește mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute.

5. Rămâi cu noi (Stay, 2005)

Henry Lethem (Ryan Gosling) planificã sã se sinucidã în decurs de trei zile, dacã psihologul sãu Sam Foster (Ewan McGregor) nu reuseste sã-l opreascã. Henry a avut parte de viziuni terifiante si a auzit voci, dar unde începe imaginatia si unde se terminã realitatea? Sam se vede pierzându-si simtul realitãtii în timp ce viata sa devine un iad undeva între viatã si moarte.

6. Știu cine m-a ucis (I Know Who Killed Me , 2007)

Liniștea unui orășel idilic este tulburată când Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tânără cu un viitor promițător, este răpită și torturată de un criminal în serie. Fata reușește să scape și este internată într-un spital pentru recuperare. Dar Aubrey susține că ea nu este cine cred ei că este și că adevărata Aubrey Fleming este încă în pericol de moarte.

7. Trei zile de coșmar (The Next Three Days, 2010)

Lara, soția lui John, este acuzată și condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunțarea sentinței, John se zbate nu numai să își crească singur fiul, dar și să își salveze soția, căutând fără încetare o cale de a anula verdictul.

8. Jocul terorii (Butterfly on a Wheel, 2007)

Neil (Gerard Butler) și Abby (Maria Bello) trăiesc Visul American. Împreună cu fetița lor, Sophie, au o familie perfectă și pare că nu există nimic pe lumea asta care să le poată distruge viața liniștită, până într-o zi… Atunci când micuța Sophie este răpită de către Ryan (Pierce Brosnan), singura soluție care le rămâne celor doi este să satisfacă cerințele acestuia.

10. Fugi! (Get Out, 2017)

Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților ei este doar o emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu ideea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

Informații și foto: cinemagia.ro