8 Parfumuri cu efect afrodisiac pentru Femei! Vei fi cu adevărat seducătoare toamna aceasta!

Creează-ți dispoziție cu ajutorul unei arome afrodiziace ademenitoare. În această toamnă trebuie neapărat să te răsfeți cu un nou parfum, iar noi îți putem sugera cel puțin 8 variante, care cu siguranță te vor cuceri.

Tata Harper Love Potion

Fă cunoștință, Love Potion de la marca Tata Harper, care este o adevărată poțiune de dragoste și pasiune. Este concepută pentru a-ți trezi senzualitatea ascunsă și irezistibila încredere în sine. Iasomia îi conferă imaginii tale sexualitate. Lemnul de santal și trandafirul pot stimula o ușoară excitare. Iar nota de coajă de portocală îți dă o energie magnetică.

Victoria’s Secret Love Me More Eau de Parfum

Încă un seducător de toamnă poate deveni parfumul ce poartă numele Love Me More de la Victoria’s Secret. Această aromă caldă și cochetă cu note ușoare de caramelă, grapefruit, vanilie și rom jamaican – este o adevărată poveste tomnatică.

Marc Jacobs Decadence

Parfumul Decadence din colecția Marc Jacobs – este a treia aromă nemaipomenită, care trezește cu putere senzualitatea oricărei femei. Însăși parfumul, într-o sticluță elegantă sub forma unei poșete de damă, îmbină în sine mirosul de prune italiene, note de caramelă și vetiver de ciocolată lemnoasă. Aroma amintește puțin de pădurea în zilele de toamnă și provoacă o senzație îmbătătoare de libertate.

Lanvin Eclat de Fleurs Eau de Parfum

Apa parfumată Eclat de Fleurs creată de casa de modă Lanvin este un parfum dulce, feminin, proaspăt și ușor. Te vei îndrăgosti de el chiar din prima. Un buchet gingaș de primăvară – astfel ar putea fi carcaterizat pe scurt. În el este prezent mirosul de mosc alb, flori de frezii, sambac de iasomie, trandafiri, precum și pere dulci și lemn de santal.

Annick Goutal Rose Pompon Eau de Toilette

O altă încântare este apa parfumată de la marca Annick Goutal cu o denumire drăguță – Rose Pompon. Este o aromă originală (un pic jucăușă) de floare de trandafir cu o notă de cedru, mosc rafinat și picant plus o notă de patchouli, toate împreună emanând puterea și căldura lemnului. Mixul de zmeură dulce și coacăză neagră îi conferă o nuanță de fructe de pădure.

Guerlain – JonOne The Bee Bottle

Parfumul misterios The Bee Bottle, rezultatul unei colaborări între Guerlain și JonOne, a intrat în vânzare într-o cantitate foarte limitată. Trebuie să menționăm, că JonOne este un artist graffiti, care lucrează în New York și în Paris. Parfumul este de 3 tipuri: albastrul Shalimar, protocaliul Rose Barbare și cel roz La Petite Robe Noire.

Ralph Lauren Midnight Romance

Parfumul Midnight Romance de la renumitul Ralph Lauren este unul din cele mai fermecătoare. Aici este prezentă dulceața zmeurei, gingășia bujorului și misterioasa vanilie neagră. Un astfel de buchet face aluzie la o taină uimitoare, care cu siguranță va fi dezvăluită după lăsarea întunericului.

My Burberry Eau de Toilette

Directorul general Burberry – Christopher Bailey și parfumierul – magician Francis Kurkjyan au creat împreună ceva minunat, un parfum senzațional pe care l-au numit My Burberry. Această apă parfumată te va face să te simți înconjurată de o grădină engleză miraculoasă unde miroase a ploaie proaspătă de primăvară.