8 neajunsuri ale aspectului feminin care le sar în ochi bărbaților! Acordă atenție acestor detalii!

Mulți sunt de părerea că bărbații admiră absolut toate femeile, iar micile lor defecte nu sunt deloc importante pentru ei. Da, bărbații nu acordă o importanță atât de mare neajunsurilor așa cum o fac femeile, dar să crezi că ei nu le observă deloc ar fi naiv. Desigur, ei nu te examinează la microscop și nu-ți fac observații înțepătoare, dar vor observa neapărat ce nu este în regulă cu aspectul tău și este foarte posibil să tragă concluzii neplăcute despre tine.

Așadar, care sunt nejunsurile în aspectul feminin, pe care bărbații le observă în primul rând?

1.Părul neîngrijit

Practic toți bărbații, fără excepție, preferă să vadă alături o fată cu părul lung, frumos, aranjat, strălucitor și cu un miros plăcut. Prin urmare, spune un „Nu” categoric firelor grase și murdare.

„Da” pentru spălarea zilnică și utilizarea șamponului aromat. Nu e neapărat să ai în fiecare zi o coafură perfectă, dar părul trebuie să fie întotdeauna curat.

2.Pielea crăpată și aspră a călcâielor 

Călcâiele aspre și crăpate arată foarte neatrăgător. Mai ales în anotimpul cald, când sandalele grațioase și pedichiura colorată îți împodobesc picioarele. Cu siguranță știi, că trebuie să îți îngrijești picioarele nu numai pe timp de vară, ci anul împrejur.

3.Excesul de greutate 

Poți să te consolezi cât dorești cu afirmații de genul „bărbații nu sunt câini, nu iubesc oasele”, dar faptul rămâne fapt – bărbații preferă femeile cu o siluetă bine lucrată. Ei văd centimetrii în plus la talie și șoldurile acoperite cu celulită. Și toate acestea nu ar trebui demonstrate, îmbrăcând pantaloni scurți sau fuste mini.

4.Ungiile lungi și de culori țipătoare

Unghiile prea lungi, de obicei, îi sperie pe bărbați. Iar culorile țipătoare sunt considerate de ei sfidătoare.

Așadar, este mai bine să nu exagerezi cu manichiura, încercând să-i placi unui bărbat. Acordă preferință unei forme și lungimi naturale, nuanțelor pastelate.

5.Parfum în exces

De fapt, bărbații acordă întotdeauna atenție parfumului pe care îl folosește femeia. Dar aroma emanată de ea ar trebui să fie ușoară, feminină și blândă, și nici într-un caz excesivă și sufocantă.

6.Tot ce este artificial 

În majoritatea cazurilor, formele artificiale, sunt neatrăgătoare pentru bărbați. Tot ceea ce femeile folosesc pentru a părea mai atractive în ochii lor, de fapt acționează invers. Ei observă imediat unghiile false, buzele umflate, extensiile de păr și gene, tot ceea ce transformă o femeie frumoasă într-o păpușă lipsită de naturalețe.

7.Piercing-ul

De cele mai multe ori, femeile cu piercing în locuri neobișnute (nas, limbă sau buze) îi sperie pe bărbați. Mai mult de atât, ei consideră că astfel de experimente chiar le strică aspectul feminin.

8.Tatuajele

Unii bărbați nu au nimic împotriva tatuajelor, dacă au dimensiuni mici și sunt făcute într-un loc mai puțin vizibil. Bineînțeles, sunt și cei care sunt atrași de așa ceva, dar, în cele mai multe cazuri, bărbații consideră că un tatuaj pe întregul braț sau pe spate nu împodobește o femeie.